Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Sto se dogadja s IPKK, dosad proslo 7500 komada
4.4M kn prometa
Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!
Kvartal je pri kraju, bit će do kraja tjedna još iznenađujućih transakcija. Tek je počelo preslagivanje portfelja
između pojedinih fondova i ostalih velikih investitora.
A bit će pretpostavljam i iznenađujućih porasta ali i padova cijena pri tome.
Pozdrav
Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.
Sto se dogadja s IPKK, dosad proslo 7500 komada 4.4M kn prometa
A pogledaj promet jucer[smiley2]
Pitanje je samo tko preslaguje…
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
A pogledaj promet jucer[smiley2]
Pitanje je samo tko preslaguje…
Jucer proslo 4800 kom
Danas samo 7399[smiley2]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Slaba trgovina i danas. Crobex -0,51%, Vin -0,58%. Za sada.
Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne
Cestitam sretnom kupcu 18 dionica Kastelanskih Staklenika (KSST-R-A), koji je prepoznao istinsku vrijednost ove dionice ?!
“Please, God, Just One More Bubble.”
Arap,
Cestitam sretnom kupcu 18 dionica Kastelanskih Staklenika (KSST-R-A), koji je prepoznao istinsku vrijednost ove dionice ?!
Mozda ima insidera
[smiley2]
Arap,
ma pošto živin u splitu, a ta firma je u neposrednoj blizini aerodroma, nekad bacim oko onako iz auta..to izgleda jako derutno i zapušteno..iako su se pojavile nekakve kombinacije joint ventura sa izraelcima u proizvodnji povrca..samo zemljište sigurno vrijedi jako mnogo jer se nalazi uz samo more..ipak za bolju procjenu bi trebalo malo više kopati..pozdrav
MMZT
http://www.zse.hr/security.php?sessionId=60fa452354005e85fcf7467e407c740e
ne znam tasto mi link ne radi…
uglavnom montmontaza, pogledaj na zse
vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...