-0,09% indeks, obratno nego jučer
Ljudi , koje je boje Todorić? HDZ ili SDP?
Toda ima prave hrvatske boje…
Cijeli život je bijel, skoro neproziran,
pa je 4 godine crven, pa je opet 4 plav….tko zna, možda opet “pobijeli” …[smiley2][smiley2]
Asko broji pare od IGH, je se skupilo, plave ili bijele?
Ljudi , koje je boje Todorić? HDZ ili SDP?
Koje god treba! Obzirom koliko ima zaposlenih moze izazvati socijalne nemire kada god zazeli. Respektiraju ga jedni i drugi. Dobro, priglupi Ljubo i bahati Zoki bi mogli pokrckati zube ako nesto ovdje probaju.
nezreli Milanović će oporezovati ‘njih’ kao što je Mesić vratio milijarde iz inozemstva.
Lažljivci.
Asko broji pare od IGH, je se skupilo, plave ili bijele?
Da mi kompa bude Mazuranic
Frend Stjepan Radic, prijatelj Marulic
Kao buraz Ante Starcevic…[smiley2][smiley2][smiley2]
zzidak:
”
Jučer mi kum izvadio iz fonda (ne želim navoditi kojeg-bankarskog ) oko170 000 kn,kaže hebo ti dionice izgubio u mjesec dana 30 000 kn.(Metnuo200 još platio proviziju za izlazak 4000kn) Kaže bilo je još ljudi koji izvlače lovu iz fonda (zato moraju fondovi prodavati dionice da mogi ljudima isplaćivati lovu).
”
Pa sad je baš vrijeme za ulazak u fondove jer su dasta pali, ali ljudi ulaze kad najviše rastu,sve kontra kod nas
SAd definitivno nije vrijeme za ulazak u fondove…..nestabilna regija,izbori,nedostatak dobrih dionica……31.12 07 je vrijeme za ulazak………..tad pocinje trka[smiley2] Fondovi su svoje za ovu godinu odradili,bice malo gore,malo dole……..i tako do nove godine,gledano unazad sad su vrijednosti od 5 mj
korekcija se nastavlja, baš kako sam jučer napisao da će se dogoditi. ne valja hrliti s dokupom nego treba pričekati idući tjedan. moglo bi biti jako povoljnih prilika za uloviti.
korekcija se nastavlja, baš kako sam jučer napisao da će se dogoditi. ne valja hrliti s dokupom nego treba pričekati idući tjedan. moglo bi biti jako povoljnih prilika za uloviti. ne razumijem: kamo vam se žuri. vidite da je kriza u svijetu i kod nas. strpljivo stavite na kupnju i čekajte da vam kapne.
Hoćeš reći da mi prodamo koji smo full u dionicama a ti da kupiš. Lukav si ti , možda se koji početnik i paničar ulovi. Danas svi analitičari pišu da nije bilo razloga padu. A da ti odeš za savjetnika premijeru?[smiley1][smiley1][smiley1]