Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Kako je krenulo, idemo mi na minus od jučer!
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Kaj se čeka da se ne odblokira? Pa razlozi se znaju za porast. Pad je bio umjetan i vraćamo se na početak. Evo dajem ovu izjavu u ime svih uprava!
Ljudino, stvarno te cijenim, ali nažalost mislim da si u krivu.
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Mislim da necemo u minus nego u stagnaciju oko nule danas sto nije lose…a onda u ponedjeljak up!!! sad ko ima cash-a blago njemu![smiley1]
Kako je krenulo, idemo mi na minus od jučer!
….ne danas…
tenkista:
”
Kaj se čeka da se ne odblokira? Pa razlozi se znaju za porast. Pad je bio umjetan i vraćamo se na početak. Evo dajem ovu izjavu u ime svih uprava!
”
Ljudino, stvarno te cijenim, ali nažalost mislim da si u krivu.
i te kako u krivu! nažalost
dan je pametniji od noći
INA ispod 2500 kuna[smiley8]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Mislim da necemo u minus nego u stagnaciju oko nule danas sto nije lose…a onda u ponedjeljak up!!! sad ko ima cash-a blago njemu![smiley1]
HDZ up SDP down
[smiley2] [smiley3]
Glasnogovornik IGH na neodređeno
Uskoro padamo ispod 1%, ne promijeni li se nešto, odosmo u minus i to opako.
Cash ima samo se cash boji crvenih,ankete večeras i sutra jako važne za petak….
Glasnogovornik IGH na neodređeno
a kolega da vi kupite opet IGH?
GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI
Presudne, kolega. Ako će biti na strani crvenih, na..bali smo.
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.