Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako se po jutru dan poznaje, ovo ce biti jedan dosadan dan.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Kaj je s plivom. Još nema trgovine.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Pozdrav svima. Ulagač amater s prvim postom.
Da li ste vidjeli otvaranje trgovanja s RIBA tip proda jednu dionicu???

[color=blue][/color][b][/b]Panta rei!

Fenomenalno, sad se i na Plivi neko igra s 2 dionice.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Prešla na Plivu zaraza sa Saponije. Ili Actavis dokupljuje?[smiley2]

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

A KABA je lijepo krenula, došlo je vrijeme i za nju..[smiley2]

Cujem da netko potiho skuplja ARNT. Daj neka se javi da znamo koliko dana da ga pustimo na miru da skupi željenu količinu? Jer turisti će se uskoro probuditi pa da mi ostali ne zakasnimo!

PS: izgleda da je PBZ na 1.000 kn bio na dnu. Slijedi uzlet.

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Uvaženi kolega imate jako dobar sluh. Još tjedan dana minimum do željene količine.[smiley2]

Aha! Ti si dakle taj ugursuz! Ajde dobro, imaš još tjedan dana.Ni dna više. Nakon toga nema milosti.

Ako je tocna moja pretpostavka da Vuk prodaje, bit ce Arene za cijeli forum.
Ima on municije i vise nego dovoljno.

Ako je tocna moja pretpostavka da Vuk prodaje, bit ce Arene za cijeli forum.
Ima on municije i vise nego dovoljno.

Ne poznajem tog gospodina, ali mi je nelogično da upravo sada prodaje ( pred FI izvještaje o poslovanju za prvih devet mjeseci )??

Ne poznajem ga ni ja, ali prema zadnjim promjenama u TOP 10 reklo bi se da prodaje.

New Report

Close