leon swpr: ” Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise i vise…spavam i odmaram ” i gubim novaca. [smiley2]
Kako ko lejzer; ja sve manje, jer sam se poceo rjesavati balasta navrijeme. Nazalost ipak i ja osjecam bic bozji zahvaljujuci vjeri u JDPL (ilitiga neuspjesnom pokusaju prodaje na 805) i HT-u (svaki put mislim da ne moze nize). Najtrgovanije dionice trenutacno: APRN-P-A (apaurin) i SHIT-R-A (ova je redovna).[smiley9][smiley9][smiley9]
Toliko o tome da HDZ neće uvesti PKD:
Vaš link
Ipak se HT drži tu gdje je sad, INA isto, ZVZD isto recimo, a sve ostalo je katastrofa… blokada je na sad i na DDJH!!! [smiley9][smiley7]
A di je još do petka ! [smiley15]
A’jmo svi u jedan glas;;;;;;; http://www.youtube.com/watch?v=lrKyo-_lw0A
God help us…
HALTED: DDJH, IGH, JDPL, HDEL, LKPC, LEDO, Isuse premili, učini nešto! [smiley16]
Šta bi trebala značiti riječ krah burze ako ovo nije to. Pa nezna se uopće kud ovo vodi osim općoj histeriji. Mislim da nijednoj stranci koja dođe na vlast ovo će napraviti nepopravljivu štetu kao i svima nama. Evo upravo i DDJH ode u blokadu sa padom 11,21 %. Po meni je ovo krah jer nevidim uopće mogućnost dizanja ovog tržišta. Puno vas je reklo da to fondovi drmaju da nebudu u prevelikom plusu itd. ali kakvi su sad njihovi prinosi nakon samo ova dva dana trgovanja.[smiley16]
Da mi je znati gdje su oni koji se kunu u fundamente…[smiley2][smiley2][smiley2]
I u TA…
Da mi je znati gdje su oni koji se kunu u fundamente…[smiley2][smiley2][smiley2]
I u TA…
Ma pada sve i ono s fundamentima i ono bez. Ovo je sveopca histerija
Mijenjam potpis u nešto prigodno od Murphy-ja…[smiley2][smiley2]