ajde prestanite kukati, ko babe narikače ste. uvijek vam je drugi kriv. krivi ste sami što ste se upustili u nešto o čemu očito pojma nemate a to nešto zove se burza. ovo je škola, a škola nije besplatna, dakle nije sve tako crno. nešto ste i naučili valjda.
harmin:
”
evo dokaza sto znaci imati svoje ljude na pravim mjestima. Proctajte samo ovu dezinformaciju.
Za neupucene, srednja vrijednost atgr-r-a danas je 905,46 k.
”
skinulo mi attachment.
nemoj sad ti biti paranoičan. ja bih tu grešku pripisao novinarskom neznanju a ne nekakvim vezama koje nikome ništa ne znače. pa briga tedeschija za cijenu ATGR-a jer ga ne misli prodati, a stari mu je dobio jako dobru cijenu za dionice.
Sutra ili prekosutra nam se u javni život i predizbornu utrku vraća mecena. Dr. Ivo Sanader. Pa da vidimo onda dal će nam se burza crveniti.
Mislim da je ta utrka gotova-rezultat se najbolje vidi na IGH
ajde prestanite kukati, ko babe narikače ste. uvijek vam je drugi kriv. krivi ste sami što ste se upustili u nešto o čemu očito pojma nemate a to nešto zove se burza. ovo je škola, a škola nije besplatna, dakle nije sve tako crno. nešto ste i naučili valjda.
Jedina ispravna![smiley2]
Dapače, što više padne bolje će rast!
Nemožeš izgubiti taman i da hoćeš![smiley13]
topalov5:
”
Sutra ili prekosutra nam se u javni život i predizbornu utrku vraća mecena. Dr. Ivo Sanader. Pa da vidimo onda dal će nam se burza crveniti.
”
Mislim da je ta utrka gotova-rezultat se najbolje vidi na IGH
I na prošlim izborima ankete su išle u prilog SDP-a, a HDZ osvojio izbore!
topalov5: ” Sutra ili prekosutra nam se u javni život i predizbornu utrku vraća mecena. Dr. Ivo Sanader. Pa da vidimo onda dal će nam se burza crveniti. ” Mislim da je ta utrka gotova-rezultat se najbolje vidi na IGH
Ne mislim da je gotovo ali slazem da se na IGH ukalkulirao gubitak HDZ na izborima.
pjero:
”
topalov5: ” Sutra ili prekosutra nam se u javni život i predizbornu utrku vraća mecena. Dr. Ivo Sanader. Pa da vidimo onda dal će nam se burza crveniti. ” Mislim da je ta utrka gotova-rezultat se najbolje vidi na IGH
”
Ne mislim da je gotovo ali slazem da se na IGH ukalkulirao gubitak HDZ na izborima.
Misliš da je tako ili bi volio da je tako?[smiley10]
Nek se nitko ne ljuti, ali IGH bi baš mogao biti primjer, žrtveno janje obračuna sa “korupcijom”, ako SDP dobije izbore. Pogotovo nakon što je Jure sjedio s onu stranu u Otvorenom, uz Kalmetu i IGH stavljao potpuno u kontekst sa HDZ.
Kad je napadao Linića i Čačića poput HDZ-ovca, a ne branio svoju firmu od zlih jezika. Mislim da mu je to jedan od većih gafova u životu (nakon Masleničkog mosta).
Još jednom, bez ljutnje, stvarno mi nije namjera sad provocirat jer i moj brod tone ovih dana… [smiley11]
Ali čovjek je onda napravio krivi potez…
Dobro, ako je IGH zrtva, zasto tako tone KOEI? Radnicko dionicarstvo,proizvodni pogoni, nije napuhano ,nema veze ni sa cim, a tone bas ko titanik…
Dobro, ako je IGH zrtva, zasto tako tone KOEI? Radnicko dionicarstvo,proizvodni pogoni, nije napuhano ,nema veze ni sa cim, a tone bas ko titanik…
zato sto je SDP vec ukalkulirao to u cijenu KOEI-a[smiley2].E sad je pitanje ko ce pobjedit pa poletit[smiley2]
Čuj, tone jer tone većina likvidnih dionica. A još nisam vidio da je netko sa sigurnošću rekao zašto je korekcija. Ima 100 teorija i razloga, a zapravo je po meni istina da je korekcija sukus svega toga. Nakupilo se dosta stvari i posložilo u isto vrijeme. “Perfect storm”… [smiley11]
zbiro:
”
”
Čuj, tone jer tone većina likvidnih dionica. A još nisam vidio da je netko sa sigurnošću rekao zašto je korekcija. Ima 100 teorija i razloga, a zapravo je po meni istina da je korekcija sukus svega toga. Nakupilo se dosta stvari i posložilo u isto vrijeme. “Perfect storm”… [smiley11]
da novi investitori znaju cekati i pol godine da se dogodi korekcija i tada ulaze na trziste.Za razliku od mene ja sam usao na onu manju jer sam bio nestrpljiv.Moja greska a na geskama se uci.Mnogi novopeceni tu su ulazili kad je islo prema ATH i trljali ruke kak im raste i kak zaradjuju dok se trend nije naglo okrenuo i dok su se snasli sad su debelo u minusu i prodaju jeftino samo da izvuku zivu glavu