vorda: ” Prati li netko SUNH? Izgleda da je netko postavio blokove na ask i sada skuplja sve što se nađe ispod 235 kn. Pozdrav ” Netko već tjednima sakuplja na ovim razinama. Mislim da će rezultati za 3q biti dobri pa još dok ima jeftino za dokup netko kupuje. Moja procjena je da će ovo otići na razinu iznad max. cijene koja je postignuta do sada nakon objave rezultata. Možda i prije.
Ja mislim da SUNH tek treba opravdati ovakvu cijenu dionice.
Zato konstantno i pada po malo zadnjih mjeseci.
Dok je tržište raslo SUNH je polako padao.
Niko ništa ne uvaljuje, kupio sam samo ono što sam skidao sa aska. Nemrem vjerovati.
Pozdrav
Ma nije tako crno kolega Elvare, eno sad je neko uzeo sa aska PBZ-ea.
Kaj mogu kad trenutno ima zanimljivijih dionica za kupnju.
Pozdrav
Konačno je počelo ulijetati u mrežu, prvo atlas a onda dioki. ostale još čekam.
Pozdrav
Meni uletio Viro po 600 kn, [smiley8], nisam se uopće nadao…
Petak je bio zanimljiv dan na burzi. I kupci i prodavaći bili su vrlo oprezni. Imam dojam da su ponude na kupnju (bid) kod većine dionica pojačane, a ponude na prodaju (ask) nisu bitno smanjivane.
Kao primjer spomenuo bi da sam imao 12 naloga na kupnju na isto toliko različitih tickera, od toga na 10 sam se postavio na prvo mjesto a na 2 nešto niže.
Većina tih naloga bila je na zadnjoj cijeni od prethodnog dana.
Realizirana su mi tri naloga, od kojih dva djelomično a jedan u cijelosti. Cijena tih dionica nije išla niže.
Ostalih 9 naloga nije realizirano, kod 4 sam ostao prvi na kupnji a kod 5 je kupnja pojačana, a nije realizirana.
To mi govori ili da kupujem dionice koje su na dnu cijene, ili da je korekcija postala prošlost.
Što misle ostali? (o korekciji)
Pozdrav
Mreich, moje skromno mišljenje je da cijene teško mogu još dole (kako se pokazalo) osim u iznenadnom nekom obratu ponovo. Ako se na dalje ništa loše ne desi cijene kreću laganini gore.