Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vorda: ” Prati li netko SUNH? Izgleda da je netko postavio blokove na ask i sada skuplja sve što se nađe ispod 235 kn. Pozdrav ” Netko već tjednima sakuplja na ovim razinama. Mislim da će rezultati za 3q biti dobri pa još dok ima jeftino za dokup netko kupuje. Moja procjena je da će ovo otići na razinu iznad max. cijene koja je postignuta do sada nakon objave rezultata. Možda i prije.

Ja mislim da SUNH tek treba opravdati ovakvu cijenu dionice.
Zato konstantno i pada po malo zadnjih mjeseci.
Dok je tržište raslo SUNH je polako padao.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Niko ništa ne uvaljuje, kupio sam samo ono što sam skidao sa aska. Nemrem vjerovati.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

to je mreich kada nisi na PBZ-u jer tamo se jedino kupuje po bidu…

nema mi druge nego se zae..ti

Ma nije tako crno kolega Elvare, eno sad je neko uzeo sa aska PBZ-ea.

[b]If you work for a living whay do you kill your self working ??[/b]

Kaj mogu kad trenutno ima zanimljivijih dionica za kupnju.
Pozdrav

Konačno je počelo ulijetati u mrežu, prvo atlas a onda dioki. ostale još čekam.
Pozdrav

Meni uletio Viro po 600 kn, [smiley8], nisam se uopće nadao…

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

nek netko meni uvali malo PBZ po 1031

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

hop hop i…..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Petak je bio zanimljiv dan na burzi. I kupci i prodavaći bili su vrlo oprezni. Imam dojam da su ponude na kupnju (bid) kod većine dionica pojačane, a ponude na prodaju (ask) nisu bitno smanjivane.

Kao primjer spomenuo bi da sam imao 12 naloga na kupnju na isto toliko različitih tickera, od toga na 10 sam se postavio na prvo mjesto a na 2 nešto niže.
Većina tih naloga bila je na zadnjoj cijeni od prethodnog dana.
Realizirana su mi tri naloga, od kojih dva djelomično a jedan u cijelosti. Cijena tih dionica nije išla niže.
Ostalih 9 naloga nije realizirano, kod 4 sam ostao prvi na kupnji a kod 5 je kupnja pojačana, a nije realizirana.

To mi govori ili da kupujem dionice koje su na dnu cijene, ili da je korekcija postala prošlost.
Što misle ostali? (o korekciji)
Pozdrav

Mreich, moje skromno mišljenje je da cijene teško mogu još dole (kako se pokazalo) osim u iznenadnom nekom obratu ponovo. Ako se na dalje ništa loše ne desi cijene kreću laganini gore.

nema mi druge nego se zae..ti

I meni se čini. Pogotovo nakon mog “testa” jučer.
Pozdrav

New Report

Close