Može li mi netko reći gdje se najbrže može podići margin, za koliko se može realizirati, i da li se mora kupovati preko brokera određene banke. Hvala
S Pobom imam dobrih iskustava,za dva dana možeš raspolagati novcem ali ide preko njihovih brokera.
Provizija 0.92 % ,akcija do Nove godine.
Sretno.[smiley2]
Pad na HT me toliko ne dira ( iako mislim da ekipa koja vodi kampanju HDZ je jako kiksala i imati će veliki broj razočaranih ulagača ) više me ljuti KOEI i KODT.Tu stvarno mi nisu jasni oni koji prodaju na ovim razinama.
Rado bi nekaj sada kupio ali moram nekaj i prodati da bi mogao kupiti.
I sad gledam kaj da prodam i onda to kaj mislim da prodam shvatim da bi rado to isto i kupio.
Zato najbolje ne delati ništa i čekati.
Ak ne znaš kaj bi napravil najbolje je ne delati ništa.
Odoh ja na kavicu.
Ja sam več na kavicama 10-tak dana[smiley2][smiley2]
Buco:
” Može li mi netko reći gdje se najbrže može podići margin, za koliko se može realizirati, i da li se mora kupovati preko brokera određene banke. Hvala
”
S Pobom imam dobrih iskustava,za dva dana možeš raspolagati novcem ali ide preko njihovih brokera.
Provizija 0.92 % ,akcija do Nove godine.
Sretno.
ja koristim margin ZABA-e.realizacija gotova u istom danu.kupuješ preko njihovih brokera i imaju
margin listu (sada je dosta sužena u odnosu na onu koja je objavljena na netu).
Vaš link
kaj misliš da bu penzići dizali burzu kad pada
jesam u dionicama al toliki optimist nisam
ovaj ipo ATGR nekima i nije loše ispao jer ako su morali prodavati dionice da bi upisali nisu izgubili kao mi koji smo ostali u dionicama a još nakon svega mogla bi ATGR podosta iznad 930 kada se stanje smiri…
U petak sam napisao da će ponedjeljak biti pokazatelj što se u stvari zbiva,s obzirom na početak trgovanja atgr-r-a uzimajući s jedne strane u obzir prijašnja trgovanja nakon izlistavanja dionica iz IPO-a, a s druge strane ozračje korekcije. Pobjedilo je ovo drugo.
Dakle ovako:
1. Fondovi ne brane cijene, jeftini dokup, priprema portfelja i dizanja vrijednosti udjela za 2008. (mislim ne prije,a samim time i tržište dionica će biti u takvom ozračju)
2. IPO-i su nam donijeli previše prodavatelja i neiskusnih ulagaća tako da oni koji diktiraju cijenu (fondovi) čekaju i kupuju pomalo sve niže dok se ovi prvi ne ispucaju
– mislim da je dobrim dijelom ova korekcija posljedica masovnog dioničarstva, te se vidi koliko na tržištu poput našeg znače neiskusni sa drhtavim ručicama
3. Globalno tržište je u korekciji, a mi nismo pusti otok
4. I na kraju famozni izbori…. To je škola,ali mislim da krajnji rezultat izbora i neće
imati preveliki utjecaj na tržište kapitala u Hrvatskoj. Jasno da bi bilo jednostavnije i
bolje da nam neki političari ne mašu pred nosom kojekakvim novim porezima, ali
imajmo u vidu da će oni doći prije ili kasnije, za crne ili crvene vlasti.
Treba biti ustrajan i imati povjerenja u svoje investicije. Život nas ući da nakon kiše dolazi sunce, a pobjedu će odnijeti samo ustrajni.
4. I na kraju famozni izbori…. To je škola,ali mislim da krajnji rezultat izbora i neće
imati preveliki utjecaj na tržište kapitala u Hrvatskoj. Jasno da bi bilo jednostavnije i
Sa cijelim tekstom se slazem osim sa ovim dijelom. Po meni imati ce itekakvog utjecaja.
Sa cijelim tekstom se slazem osim sa ovim dijelom. Po meni imati ce itekakvog utjecaja. Nego, mogli bi mi danas i na -4% Crobexa. Gdje nam je Karoje??