Kolege žao mi je vas koji ste dali pare za ATGR (a i na ostalim dionicama se nizaju -), međutim bilo je i vrijeme otjerati famu sa IPO-a. Još jedan IPO i otišlo bi se u 3 puškomitraljeza … nadam se da se više ljudi na ipo-e neće skupljati ko muhe na g.vno.
100 komada na kupnji ingr na 50 000.
Mogli ste nam još malo ostaviti da kupujemo jeftino.
A ne bi me začudilo da netko i proda to..
A i na Varteksu se slaže kupnja, taman kad sam mislio da će mi netko ” uvaliti “..[smiley6]
kupnja se pojavila na nekim dionicama. INGRa na 50.000, ATPL obranjen za sad na 2.900. KOEI se podupire na oko 1.000. ZABA se već odprije supporta na 10.000 …
u svakom slučaju izgleda sve malo bolje nego jutros.
a HT roniiiii
Ja sam uspio malo dokupiti na JDPL vrlo nisko. Nadam se još… A ako mi i pobjegne, neće mi biti žao.
Žalosno je kako ljudi trguju kao da je danas posljednji dan burze, kao da više nikada neće biti prilike ni prodati ni kupiti… Odmah, sada… Panika, žurba, strah, pohlepa… Zbilja je previše neozbiljnih igrača uletjelo na burzu, i mislim da je ovakva korekcija izvrsna stvar da se to malo pročisti pa da počnemo trgovati kao ozbiljniji narodi[smiley2]
PLAVI može tvoje mišljenje o HDEL
Teško je u ovakvim vremenima dati mišljenje o bilo čemu.
mrizadur: ” PLAVI može tvoje mišljenje o HDEL” Teško je u ovakvim vremenima dati mišljenje o bilo čemu.
Ma nije teško:
Padamo još max. 30 posto a onda ćemo možda gore[smiley1]
a je prokleto ne imat kesa..
Mislim da se lagano okreće trend, bar za danas…
Duser: ” kaj nije jučer bio domino day? kaj je ovo repriza? [smiley11] ” Boga mi bolje se nama ruši, nego njima sinoč[smiley8][smiley2][smiley2]
malo smjeha danas mi je potrebno…..