Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To si u pravu SLK i nije mi jasno zašto to rade.? Žele sve otjerati sa burze ?

Žele preplašiti one koji su se drznuli sami ulagati. Ovo će im biti “opomena” da svoje novce ulažu u fondove.
Jer fondovi su super.

No respect

U pravu si ludlum, samo mislim da su se i fondovi zaljuljali više nego im je bila namjera.

Mislim da ce ih ovo kostati malo zesceg povlacenja love iz fondova.

U pravu si ludlum, samo mislim da su se i fondovi zaljuljali više nego im je bila namjera.

Da. Zaigrali su se previše i pokrenuli su spiralu. Vrijednost udjela pada, ljudi povlače lovu, oni moraju prodavati, cijene padaju, ljudi povlače lovu ………Kako se to uopće može zaustaviti?

neka neka, neka sve sruše, zatvore burzu, i HANFI, tamo su ionako svi besposličari[smiley1]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ludlum:

To si u pravu SLK i nije mi jasno zašto to rade.? Žele sve otjerati sa burze ?

Žele preplašiti one koji su se drznuli sami ulagati. Ovo će im biti “opomena” da svoje novce ulažu u fondove.
Jer fondovi su super.

Ako u međuvremenu sebi ne iskopaju preduboku rupu jer bi ljudi mogli povuć previše love iz fondova jer je tržište u banani, a onda su i sebi napravili medvjeđu uslugu.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Dok su udarali fondovi nije bilo tako gadno.
Ovaj udar je po direktivi banaka, a cilj je povratak staroj, dobroj oročenoj štednji [smiley10]

Pojavila se kupnja na 2750-100kom

Tješimo se, bolje i pad burze, nego da smo ovom momku da putu

http://news.yahoo.com/s/space/20071115/sc_space/incrediblecometbiggerthanthesun
[smiley1]

Što je strangle?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

fimamax fimaeq
11.10.2007. 193 milj. kn 281 milj. kn
15.11.2007. 168 milj. kn 245 milj. kn
—————————————–
25 milj. kn 36 milj. kn

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

BTW: još pet trgovinskih dana do izbora. Da li će ih HT dočekati na “željenoj” razini? [smiley11]

No respect

Prodati dionie i novce u čarape gdje im je i mjesto.

New Report

Close