To si u pravu SLK i nije mi jasno zašto to rade.? Žele sve otjerati sa burze ?
Žele preplašiti one koji su se drznuli sami ulagati. Ovo će im biti “opomena” da svoje novce ulažu u fondove.
Jer fondovi su super.
U pravu si ludlum, samo mislim da su se i fondovi zaljuljali više nego im je bila namjera.
Mislim da ce ih ovo kostati malo zesceg povlacenja love iz fondova.
U pravu si ludlum, samo mislim da su se i fondovi zaljuljali više nego im je bila namjera.
Da. Zaigrali su se previše i pokrenuli su spiralu. Vrijednost udjela pada, ljudi povlače lovu, oni moraju prodavati, cijene padaju, ljudi povlače lovu ………Kako se to uopće može zaustaviti?
neka neka, neka sve sruše, zatvore burzu, i HANFI, tamo su ionako svi besposličari[smiley1]
ludlum:
”
To si u pravu SLK i nije mi jasno zašto to rade.? Žele sve otjerati sa burze ?
”
Žele preplašiti one koji su se drznuli sami ulagati. Ovo će im biti “opomena” da svoje novce ulažu u fondove.
Jer fondovi su super.
Ako u međuvremenu sebi ne iskopaju preduboku rupu jer bi ljudi mogli povuć previše love iz fondova jer je tržište u banani, a onda su i sebi napravili medvjeđu uslugu.
Dok su udarali fondovi nije bilo tako gadno.
Ovaj udar je po direktivi banaka, a cilj je povratak staroj, dobroj oročenoj štednji [smiley10]
Tješimo se, bolje i pad burze, nego da smo ovom momku da putu
http://news.yahoo.com/s/space/20071115/sc_space/incrediblecometbiggerthanthesun
[smiley1]
Što je strangle?
fimamax fimaeq
11.10.2007. 193 milj. kn 281 milj. kn
15.11.2007. 168 milj. kn 245 milj. kn
—————————————–
25 milj. kn 36 milj. kn
BTW: još pet trgovinskih dana do izbora. Da li će ih HT dočekati na “željenoj” razini? [smiley11]