Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa bedaki, maknite se s prodaje HT-a ,zar ne vidite da možete prodati skuplje!

Stvarno misliš da oni koji prodaju čitaju forume? ja mislim da ne. [smiley5]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

-3,15

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Zašto bi biokaos?Baš suprotno od ponedeljka ako ne vec krajem današnjeg dana ide to gore. Svi ste sretni što sve pada,pa kaj vi trgujete sličicama?

Nisam rekao da će biti pad, nego da će biti kaos. Bit će nered, eto to će biti. Al nadam se da će se sve zeleniti. “Kao livada na kojoj cvate zelena mirta.” [smiley11]

Bojim se da kada se vratim sa gableca biti će Cobex preko -3 %. Al ga tone..

I bio u pravu Crobex – 3,16 tone i dalje.
Oslić je bio osrednji.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

crni petak

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Evo jedan tu kraj mene sjedi i čita.[smiley2]

Mogli bi sada malo Vlatkice Pokos. Kad će taj petak …. da te opet vidim ja [smiley1]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

tenkista:

Stvarno misliš da oni koji prodaju čitaju forume? ja mislim da ne. [smiley5]

To su oni koji kupuju navigaciju za svoju Škodu Favorit.Kako njima objsnit što rade kad im treba navigacija po rodnom gradu.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Razumijem one koji rade u brokerskim kućama i nije njihov novac pa tak dobacuju i prave paniku ali ostali koji trguju sa svojim novcima…..Nije baš da se nako veseli kad gubi novac na burzi.
To mi je super čudno.
Inače evo Ledo je odblokiran i već se pojavilo na kupnji 20 kom na 16.400 kn.
Želim reći da ovo rade veliki igrači i ruše dok im odgovara a mi smo tu da čekamo.

U pravu si ludlum, samo mislim da su se i fondovi zaljuljali više nego im je bila namjera.

No respect

To si u pravu SLK i nije mi jasno zašto to rade.? Žele sve otjerati sa burze ?

New Report

Close