Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ma malo se stabilizira definitivno. Samo da nebude na dnevniku udarna vijest “crni petak” na burzi.
A znas da ce biti
Ma malo se stabilizira definitivno. Samo da nebude na dnevniku udarna vijest “crni petak” na burzi.
Ne,neće
[smiley11]
NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE
jucer sam stigao vidit burzu tek oko pol 4, i asmo sam kratko komentirao, KLANJE!!!
a danas kad vidim ovo, moj komentar je, MASAKR I IŽIVLJAVANJE NAD MRTVACEM[smiley15][smiley14][smiley15]
Moderatora treba zabranit!!!
Pa mislim da je fondovima dogorio fitilj, i vrijeme je da si sami promjene pelene u koje su se skakili.
A u vijestima će sigurno završiti onaj genijalac koji je uspio utrpati svoj paket HT po 335,02. [smiley11]
No respect
drivo hitno treba nazvat HTV i objasnit im da je za Hrvatsku Demokr…, pardon, za Hrvatsku, najbolje da sute o tome.
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
SLK,
Pa mislim da je fondovima dogorio fitilj, i vrijeme je da si sami promjene pelene u koje su se skakili. A u vijestima će sigurno završiti onaj genijalac koji je uspio utrpati svoj paket HT po 335,02. [smiley11]
Ima u sred dnevnika da se grli s Rohom i Bradom. Faliće im čistać cipela samo.
dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.
SLK,
j genijalac koji je uspio utrpati svoj paket HT po 335,02. [smiley11]
[smiley9]
Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford
Ja ne vidim ništa zelenog. [smiley5]
Eig u gornjoj blokadi!
grgica: ” Ja ne vidim ništa zelenog. [smiley5] ” Eig u gornjoj blokadi!
Na 128 je blokada![smiley11]
ajde bar netko [smiley2]
Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."
grgica:
”
Ja ne vidim ništa zelenog. [smiley5]
”
Eig u gornjoj blokadi!
Sa 120 kuna zblokirano jel? Taman do kraja dana, jel? [smiley2]
No respect