Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što je strangle?

davljenje[smiley2]

Bojim se da kada se vratim sa gableca biti će Cobex preko -3 %.
Al ga tone..

Dobar tek plavi i nemoj razmišljati o Crobex-u!

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

kad svi prodaju ja kupujem je najbolja tehnika i obrnuto
ma šta kod drugi tvrdili

a da će bit belaja preko vikenda bit će

Postanite Eu-robovi

mislim da polako proradili kocnice…[smiley11]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Počelo se malo zeleniti.[smiley2]

Što je strangle?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Broj stranice 1929. [smiley11]

No respect

Počelo se malo zeleniti.

Broj stranice 1929. [smiley11]

Nevjerojatno! I ja sam na to isto pomislio!! [smiley2]

Ja ne vidim ništa zelenog. [smiley5]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Vidimo kaj znači strah i panika. Čak i dionice s najboljim fundamentima tome ne odolijevaju.
Ali zato one koje “ništ ne vrijede” ostaju na istom. Kod njih nema panike jer nema ni paničara. Zato jer nisu ni ušli u njih.
Utješno ostaje da svaka korekcija kako god gadna bila donosi i nešto dobro, budući rast korigiranih dionica. Jer fundamenti ipak dugoročno nekaj vrijede, kaj ne.
Jedino taj rast ne može biti veći nego što firma vrijedi. Napuhavanje balona nikome ne koristi dugoročno, samo kratkoročno i to malom broju investitora. Ostali tj. većina samo gubi.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ma malo se stabilizira definitivno. Samo da nebude na dnevniku udarna vijest “crni petak” na burzi.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close