i meni se cini da se korekcija nastavlja…
Čini mi se da većina odmjeravaju jedni druge (k/p) i “spremno” čekaju svaki sljedeći potez prema dolje ili prema gore… I to je jedan od razloga zašto mi sveukupno stanje izgleda vrlo nestabilno, kao da se čeka prvi znak prema gore ili prema dolje pa da nastane panika, odnosno potjera prema gore….
Jedino što ja vidim jesu mizerni prometi na obje burze.
Meni ovo slići na zatišje pred buru.
A mislim da bi ta bura mogla prije imati pozitivni nego negativni smjer.
Jedino što ja vidim jesu mizerni prometi na obje burze. Meni ovo slići na zatišje pred buru. A mislim da bi ta bura mogla prije imati pozitivni nego negativni smjer.
lafe šta je ovo danas, ništa se ne trži PBZ-a.
Bura ima uvijek samo jedan smjer. A taj vodi prema pucini. Howgh
PTKM raste na vrlo malim prometima a pokazala je da zna pasti na velikim sto kaze da je vrlo moguc slicni scenarij za novi ulaz i ne kupnju istoga sada (ukoliko je stvarno nastavak korekcije)…
[/quote]
još da imaju puno PTKM kakav bi to tek bio osjećaj
[/quote]
ne samo da imam nego sam se još i dodatno nakrcao…ali iskreno žao mi je što na vrijeme i PTKM i PBZ nisma likvidirao i opet ušao u njih ovih dana…kao što sam učinio sa ostalim dionicama i super mi je…prinos manji a vrijednost portfelja 10% veća[smiley2]
tako je beholderu… i to je skola jer kada su prinosi sasvim zadovolajvajuci treba ponekad i realizirati…