2 SLK
Ako to ide mene i mog pisanja, moj target je još uvijek 450-500. Ja čekam. Samo mi je krivo što nemam keša za dokup.
Ma nee…. Onako sam opće rekao.
Očigledno nam se predsjednik ( za kojeg nisam nikad glasao niti ću ikad glasovati) počeo sve više i više miješat u gospodarstvo a samim time i usmjerava razvoj gospodarstva i cijenu dionica na burzi, umjesto da se drži protokola i vojske za što ima ovlasti….to je moguće samo u našoj banana-državi, u svakoj razvijenoj demokraciji već bi odavno bio opozvan !
vidim duše sa sjekirom…. nabavili ste pucaljku dugoga kalibra…. samo nemojte da vas ponese ova ludnica pa da ko Michael Douglas postanete drumski razbojnik…..rađe skidajte sada na burzi… može i s aska….
[smiley2]
Doorsi bi sad pjevali “This is the end…the end my friend” [smiley1]
Ma nije tako crno [smiley1]
Uvijek može biti gore
dobro si rekao “bi sad”, što znači da neće[smiley1]
Alien:
”
”
Ma nije tako crno [smiley1]
Uvijek može biti gore
Kad dodje gore onda vise ne pjevas ti nego drugi. S cvijecem u rukama i suzom u oku [smiley1]
Ovo je toliko žalosno da se jednostavno moram smijat. Dionice padaju, a ja se cijeli dan cerekam pred kompom ko budala. Stvarno strašno i prestrašno.
na koei se okrenulo, poceli kontirati se , valjda bu i na drugima zadovoljili se padom oni tko to skuhao[smiley10]