Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

2 SLK
Ako to ide mene i mog pisanja, moj target je još uvijek 450-500. Ja čekam. Samo mi je krivo što nemam keša za dokup.

Ma nee…. Onako sam opće rekao.

No respect

neki slobodan pad, reklo bih se…

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Očigledno nam se predsjednik ( za kojeg nisam nikad glasao niti ću ikad glasovati) počeo sve više i više miješat u gospodarstvo a samim time i usmjerava razvoj gospodarstva i cijenu dionica na burzi, umjesto da se drži protokola i vojske za što ima ovlasti….to je moguće samo u našoj banana-državi, u svakoj razvijenoj demokraciji već bi odavno bio opozvan !

vidim duše sa sjekirom…. nabavili ste pucaljku dugoga kalibra…. samo nemojte da vas ponese ova ludnica pa da ko Michael Douglas postanete drumski razbojnik…..rađe skidajte sada na burzi… može i s aska….
[smiley2]

Scio me nihil scire

Doorsi bi sad pjevali “This is the end…the end my friend” [smiley1]

Ma nije tako crno [smiley1]
Uvijek može biti gore

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

dobro si rekao “bi sad”, što znači da neće[smiley1]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Tonemo i dalje, Crobex – 2,21 %.
Opći potop.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Alien:

Ma nije tako crno [smiley1]
Uvijek može biti gore

Kad dodje gore onda vise ne pjevas ti nego drugi. S cvijecem u rukama i suzom u oku [smiley1]

Uh šta trnu zubi…
Ode Crobex na 4500.

btw, gdje je Apoks ?

Ovo je toliko žalosno da se jednostavno moram smijat. Dionice padaju, a ja se cijeli dan cerekam pred kompom ko budala. Stvarno strašno i prestrašno.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

na koei se okrenulo, poceli kontirati se , valjda bu i na drugima zadovoljili se padom oni tko to skuhao[smiley10]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

I sam čekam imam nešto keša i ne znam kud sa njim.

New Report

Close