Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nemam ni ja margine… jos[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ja srećom bez margina. Bar još neko vrijeme.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Zbog izjava Mesića, Jurčića i sličnih, evo jedne dobre stranice za osvježenje:

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

s tim u vezi.. jesu to kunski krediti ili s valutnom klazulom?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

nemam ni ja margine… jos[smiley2]

Ne, ali razmišljam da bih mogao![smiley2]

Sada margin na HT-u. To bi bio pun pogodak.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Sada margin na HT-u. To bi bio pun pogodak.

Kad spominješ HT – koliki su oni bili targeti po izlistanju tu na forumu?

No respect

PBZ obustavio sve kredite koje imaju veze sa fondovima i dionicama, čak i one koji su bili u obradi.

Evo, dragi kolege, zaboravimo na minutu gluparije i nerviranje…

Pročitajte, pa makar i stoti put… mene uvijek opusti…I baš mi se nekako čini prigodnom!

Vjeko, molim neka pjesma ostane na ovoj temi, mislim da nam svima treba![smiley11]

Slap

Teče i teče, teče jedan slap;
Što u njem znači moja mala kap?

Gle, jedna duga u vodi se stvara,
I sja i dršće u hiljadu šara.

Taj san u slapu da bi mogo sjati,
I moja kaplja pomaže ga tkati.

Ovo tone opasno ljudi..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

2 SLK
Ako to ide mene i mog pisanja, moj target je još uvijek 450-500. Ja čekam. Samo mi je krivo što nemam keša za dokup.

Nemam margine, ali jel nekome već krenula frka (call)?

Još sam u debelom plusu,srečom.[smiley2]

s tim u vezi.. jesu to kunski krediti ili s valutnom klazulom?

klauzulom o vrijednosti dionice na tržištu koju daješ za polog margina,kunski.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

New Report

Close