sto mi je najtužnije ovi što danas prodaju, kupovat će za 5, 6% skuplje slijedeći tjedan, sudeći po prometu, veliki ne prodaju, pogledajte jdpl i atpl, 60000 i 70000kn prometa. adris 63000
Meni je ovo zanimljivo i možda znakovito:
INA, d.d. – Najava sastanaka s investitorima
(2007-11-16)
Dana 16.11. 2007. godine, od 11:00 do 12:00 sati i od 15:00 do 17:00 sati, INA, d.d. će održati sastanke s predstavnicima institucionalnih ulagatelja u Upravnoj zgradi INA, d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb.
Jedna kratka informacija, Mesić u Puli, kod ULPL
(Edit Moderator)
Da:
PULA/MEDULIN – Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Istarsku županiju. U Puli će nazočiti otvorenju II. međunarodnog foruma ženskog poduzetništva BPW Danube neta (u 10 sati, hotel Histria). Izjave ze medije predsjednik Mesić će dati u 10,40 sati, a zatim u 11,05 sati, u poduzeću Uljanik Plovidba, gdje će se susresti s predstavnicima Uprave i obići to poduzeće.
Meni je ovo zanimljivo i možda znakovito:
INA, d.d. – Najava sastanaka s investitorima
(2007-11-16)
Dana 16.11. 2007. godine, od 11:00 do 12:00 sati i od 15:00 do 17:00 sati, INA, d.d. će održati sastanke s predstavnicima institucionalnih ulagatelja u Upravnoj zgradi INA, d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb.
Da….Krajnje zanimljivo.
Očigledno nam se predsjednik ( za kojeg nisam nikad glasao niti ću ikad glasovati) počeo sve više i više miješat u gospodarstvo a samim time i usmjerava razvoj gospodarstva i cijenu dionica na burzi, umjesto da se drži protokola i vojske za što ima ovlasti….to je moguće samo u našoj banana-državi, u svakoj razvijenoj demokraciji već bi odavno bio opozvan !
Očigledno nam se predsjednik ( za kojeg nisam nikad glasao niti ću ikad glasovati) počeo sve više i više miješat u gospodarstvo a samim time i usmjerava razvoj gospodarstva i cijenu dionica na burzi, umjesto da se drži protokola i vojske za što ima ovlasti….to je moguće samo u našoj banana-državi, u svakoj razvijenoj demokraciji već bi odavno bio opozvan !
Kada mu kći trguje s IGH i T-HT, pa shorta, a on joj pomaže, to je sve legalno. Ne treba mu zamjeriti, žena hoće zaraditi za stan i ima pravo, a koristi državne olakšice, pardon očevu retoriku.
budete se sa sjetom sjetili “crnog” petka
a možda nam zaista slijedi krah
firme, dobro čak izvrsno posluju
a sad odjednom baš prije izbora IMF nekakve ocjene, procjene, pa inflacija baš najjača u listopadu studenom
do sad se to nije znalo
jadno jadno prejadno
zato i jesmo tu gdje jesmo
tko želi nek si pročita dobar članak u feralu
momak dobro piše a slučajno mi je i dobar frend
BDP 6,2% – najveci od 1997.g.
Priljevi kapitala ove godine – up
nekretnine i dionice – up
inflacija – na vrhu ili pri vrhu krivulje i uskoro ce se poceti vracati u normalu. U odnosu na ostale zemlje u regiji + Slovacka, Madjarska, Rumunjska i Bugarska je i dalje relativno niska
Problem je rast kredita i deficit na tekucim racunima gradjana.
No, poanta je da stanje nije nimalo crno kao sto se kroz medije ovih dana pokusava lansirati prica o krahu ekonomije. Je da nam je vanjski dug visok, ali to nije nista novog.
U odnosu na globalno stanje u svijetu kod nas je sasvim u redu.