Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel bio netko od nas forumaša predvidio ovu korekciju, da ubuduće više obratim pažnju na njegove postove!?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ja sam predvidio u svojim najgorim noćnim morama

Postanite Eu-robovi

Nemrem vjerovat kakvih se gluposti na forumu moze procitati, strasno. Mesic veli BU i narod povjeruje. Mene zanima radi koga je ova korekcija. Nista se ne dogadja bez razloga.

SAd tonemo, stvara se panika medju “obicnim” gradjanima, a kad cijene krenu gore vidjet ce se tko je “jamio”.

Cuore Sportivo

Evo predajem se,dosta je bilo za ovaj tjedan.[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Jel bio netko od nas forumaša predvidio ovu korekciju, da ubuduće više obratim pažnju na njegove postove!?

jest zagoreteneju!

pročitaj izjave LJube Jurčića o realnoj cijeni kretanju dionice poslije izlistavanja na burzi a koja je data prije završetka IPO-a ht-a [smiley9]

dan je pametniji od noći

Ja nisam primijetio ništa posebno, osim klasičnih natpisa “pazite se izbora i slično”.
Ovo je crvenilo opako, ali isto kako su dionice mutavo rasle sada i padaju. Ništa čudnoga. Poklopilo se izgleda jako puno stvari od izbora, regije, najve PKD-a, Mesićevih izjava i najava kataklizme… I realno je da padamo, ali isto tako i taj pad će stat. Nije mi lako gledati da mi se portfelj crveni, ali što sad. Kada sam kupovao dionice vjerovao sam u njih, a vjerujem i dalje.
Dakle nema prodaje nego se čekaju bolji dani. Možda se zeznem, a možda i ne, ali doći ćemo na svoje prije ili kasnije.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

ne vidim da veliki prodaju igdje

Ma mislio sam pisati: “Ljudi ne nasjedajte, nedajte da vas uvjere da ništa ne vrijedimo diletanti poput znamo kojih političara i kvazi analitičara!” -No, neću… Ko voli nek prodaje…

Baš smo glup narod, nek se nitko ne naljuti, no generalno-JESMO.
I tako znamo biti samo tuđi sluge… Prvo nas uvjere da ne valjamo, onda nas đabe kupe, a onda odjednom sve valja i super!

Gade mi se naši “dužnosnici”!!!
Da se ovo događa u Americi, pola političara bi tucali kamen u Coloradu! Sramota! FUJ![smiley15][smiley15][smiley15][smiley15][smiley15][smiley15]

I, da… odoh na kavu i ne vraćam se do ponedjeljka! Toplo to preporučam svima! (koji nemaju keša)

Bilo kako bilo treba jasno napisati da je trenutno:

K O R E K C I J A

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovaj bid mi grdo zgleda… [smiley10]
Top bid
CIJENA KOLIČINA
17.150,00 2
16.760,00 1
16.757,01 10
16.607,00 10
16.606,01 1
15.981,00 2
15.980,00 2
15.503,00 1
15.100,00 2
11.800,00 1
Top ask
CIJENA KOLIČINA
17.695,99 4
17.696,00 10
17.698,98 1
17.800,00 2
17.850,00 10
17.870,00 1
17.889,00 10
17.890,00 5
17.899,00 5
17.900,00 3

No respect

Bilo kako bilo treba jasno napisati da je trenutno:

K O R E K C I J A

Nek se malo provjetri burza. Svakakvog se smrada navuklo s HT-om.

No respect

New Report

Close