Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Demois vidim da kažeš da pratiš KOEI kakvo ti se čini stanje na toj dionici.

(…) [color=blue]Imas na ATPL danas bullish signal, dionica je manje korigirana od ostatka trzista [/color](…)

Slažem se. Bullish signal.

Zna li netko od vas tko zadnjih dana kupuje ATPL?

Danas (četvrtak) je bilo zorno vidljivo da je netko iskoristio gužvu i crvenilo za veću akumulaciju te u 3 navrata dobrano počistio ATPL do 3.300 kn.

Ako ne računamo manje i ostale transkacije, samo u ta 3 čišćenja kupljeno je oko 1.800 komada što čini više od 2/3 cjelokupnog dnevnog trgovanja koje baš i nije bilo nimalo mršavo. Dapače. Promet zadnih nekoliko dana na ATPL-u je – gredajući opće stanje na tržištu – vrlo živahan i reće se od 7-10 milijuna kuna dnevno.

P.S. Ovaj “genijalni” engine zna tako lijepo i “logično” poslagati priloge tako da se ne čudite…

…. Zna li netko od vas tko zadnjih dana kupuje ATPL? …

tko? HPB?

Heaven or Las Vegas

jesi bio na koei na forumu?to ti je cijelo stanje i tako zadnjih pola godine.(nemoj se ljutiti, nisam Deimos da ti odgovorim kvalitetnije ali sve relevantno imas na toj temi, mislim?)[smiley4]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

nije samo kod nas masakr nego u cilom svitu

http://money.cnn.com/data/world_markets/index.html

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Šta je ovo? 6 minuta, na mostichu 1 transakcija…[smiley7][smiley7][smiley7]

Svi su oprezni!

dobro je skida se aska uglavnom

hmmm.. ne izgleda dobro….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Šta je ovo? 6 minuta, na mostichu 1 transakcija…[smiley7][smiley7][smiley7]

Svi su oprezni!

Bolje da je tako, nego da se panično prodaje po bidu.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Sudeći po otvaraju ne miriši na ništ dobro danas (oporavak) , baš suprotno….

[smiley7][smiley15]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Pa meni izgleda prilično(blago rečeno) loše…igra malih…
fondovi se uključuju oko 11[smiley1]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

dobar promet na ht-u skoro 5,4 mililja za pola sata[smiley2]

dan je pametniji od noći

New Report

Close