NACE +233% ove isplate na crno su mi najdraže[smiley1]
šefe dajte nešto para!
stavi ti 21.9. u 10.45 nalog na prodaju, a NACE će ga poklopiti[smiley7]
kako bi ih ja zatvarao zbog toga![smiley1]
jeftinije od student servisa.
Možda gospodin Ergović mora sinu popravit auto za nedjeljnu utrku. Uspio je osvojiti prvi bod nedavno.[smiley11]
Ne mislite li kolega da bi još sutra moglo biti prodavanja, nisam siguran jel ta “sila” zadovoljna rušenjem cijena za kupnju [smiley10]
Ne mislite li kolega da bi još sutra moglo biti prodavanja, nisam siguran jel ta “sila” zadovoljna rušenjem cijena za kupnju [smiley10]
Misliš radi slikarskog dojma da se boja ne mijenja,da ostane do kraja tjedna crveno[smiley2]
da li je moguce da recimo fondovi na ovj nacin primame ljude na “jeftinu” kupnju kako bi potrosili i ono malo preostalog potencijalnog casha za INA-u, pa da istim tim fondovima na kraju price ostane veci zalogaj INE. mozda pricam gluposti, al eto, samo razmisljam naglas… [smiley1]
KOlika će biti cijena INE,šta ako bude 2500kn,da li će to građani kupovati,meni bi bilo previše
Ne znam jesam li odabrao pravo mjesto na forumu, ali ….. molio bih nekoga od štovanih kolega koji radi u INI da mi se javi na PM. Radi se o nekim tehničkim problemima, pa da razmjenimo iskustva. Hvala.
Pozdrav
Pogledajte kako Aureus brani prinose na ELPR.
To je pravi fond, a ne oni papci iz KD-a, još će im Arena ispod 300.[smiley1]
Ne znam jesam li odabrao pravo mjesto na forumu, ali ….. molio bih nekoga od štovanih kolega koji radi u INI da mi se javi na PM. Radi se o nekim tehničkim problemima, pa da razmjenimo iskustva. Hvala. Pozdrav
Ni ja nisam dugo na ovom forumu… ali, molio bih nekoga iz Actavisa bliskog upravi (moze i Wessmanova ljubavnica) da mi se javi na PM kako bismo raspravili neka tehnicka pitanja i poteskoce
vorda: ” Ne znam jesam li odabrao pravo mjesto na forumu, ali ….. molio bih nekoga od štovanih kolega koji radi u INI da mi se javi na PM. Radi se o nekim tehničkim problemima, pa da razmjenimo iskustva. Hvala. Pozdrav ” Ni ja nisam dugo na ovom forumu… ali, molio bih nekoga iz Actavisa bliskog upravi (moze i Wessmanova ljubavnica) da mi se javi na PM kako bismo raspravili neka tehnicka pitanja i poteskoce
Radim u INI pa ove informacije na koje ti ciljaš mogu dobiti iz prve ruke.
Ono zbog čega pozivam da mi se netko javi je problem zvani Websence.
Pozdrav