Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moram pridonijeti ovoj temi; Često su mi u rukama strane putovnice pa tako za primjer, u njemačkoj putovnici svima stoji nacionalnost nijemac bez obzira što je osoba hrvat ili srbin. Hoću reći, čim uzmeš njemačko državljanstvo zaboravi tko si bio, sad si nijemac i po državljanstvu i po nacionalnosti (barem službeno).

slažem se s Warrenom. Naime, kad ulazite u Kinu dobijete prijavnicu gdje Vas pita “Nationality” i istu pokazujete policajcu koji kontrolira putovnice. Kontrola traje 1-2 minute i detaljna je. Mislim da nikome ne pada napamet napisati nešto što se razlikuje od putovnice. dakle ono si što ti piše u putovnici. Narodnost je isključivo za našu dnevnu unutarpolitičku upotrebu. Npr. tko su Amerikanci?

uvjek ko VIRO pokaže neku tendenciju za up se na prodaji spuštati gigantske naloze prema dole[smiley6]

Moram kazati, hrabar potez na Ipko.
Skinuto 50 komada.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

hehe, gledajuc mizeran promet na JDPL zakljucujem da nekima ne odgovara mala fluktuacija cijene…[smiley1]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

novac vraćen od ATGR je pri kraju!

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

I danas dogovorena razmjena količina na 53500 kod INGRE

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ja mislim da se tu radi prebacivanje iz jednog fonda u drugi kod iste kuće![smiley8]

dan je pametniji od noći

fuj

ja mislim da se tu radi prebacivanje iz jednog fonda u drugi kod iste kuće![smiley8]

To tvrdim cijelo vrijeme…igraju se i preslaguju , a uz put pecaju male preplašene ribice…[smiley8]

Da li se netko sjeća da je naš sadašnji premijer ( nadam se i budući) prije otprilike mjesec dana ili malo više, govorio o nekakvom zatvorenom fondu koji bi izašao na tržište? Čini mi se da su u njemu trebale biti neke blue chip dionice i dionice HFP-a. Da li je to predizborno trabunjanje ili netko zna nešto o tome? Ili sam to samo sanjao… [smiley2]

Nisi sanjao,to je najavljeno ,ali da li će od toga biti nešto to će se tek vidjeti.Još nema nikakva konkretna odluka

Da li se netko sjeća da je naš sadašnji premijer ( nadam se i budući) prije otprilike mjesec dana ili malo više, govorio o nekakvom zatvorenom fondu koji bi izašao na tržište? Čini mi se da su u njemu trebale biti neke blue chip dionice i dionice HFP-a. Da li je to predizborno trabunjanje ili netko zna nešto o tome? Ili sam to samo sanjao… [smiley2]

ti stvarno previse vjerujes nasem premijeru (nadam se bivsem)…..je on to pricao, i ta ideja postoji vec neko vrijeme, al sve je to dio igre koji se igra….
sta mislis da je IPO HT, i pucanje na neke nove poreze sasvim slucajno ispalo pred izbore….
sve je to igra, zato polako s tim razmisljanjima[smiley7]

Moderatora treba zabranit!!!

New Report

Close