Zagrebačka burza – Crobex u padu i treći tjedan za redom
Dionica
Zaključna cijena
Promjena u odnosu na prošli tjedan
Croatia osiguranje (CROS-R-A)
18.000,00
-0,55%
Hrvatske telekomunikacije (HT-R-A)
361,51
-1,76%
INA (INA-R-A)
2.600,00
-0,95%
Ingra (INGR-R-A)
55.000,00
-0,45%
Istraturist (ISTT-R-A)
440,00
1,15%
Medika (MDKA-R-A)
19.000,00
0,53%
Magma (MGMG-R-A)
297,00
-1,33%
Pliva (PLVA-R-A)
820,01
bez promjene
Podravka (PODR-R-A)
500,00
-2,34%
Varteks (VART-R-1)
250,00
-4,22%
Veterina (VERN-R-A)
113,74
-2,79%
Viro (VIRO-R-A)
1.475,00
0,07%
Adris grupa – povlaštena (ADRS-P-A)
505,00
-2,88%
Adris grupa – redovna (ADRS-R-A)
620,00
-3,13%
Atlantska plovidba (ATPL-R-A)
3.350,00
-3,96%
Belje (BLJE-R-A)
304,50
-0,16%
Dalekovod (DLKV-R-A)
1.589,99
3,25%
Dom Holding (KORF-R-A)
180,08
-3,70%
Ericsson NT (ERNT-R-A)
3.100,00
-4,62%
Erste & Steiermärkische banka (RIBA-R-A)
821,01
-2,84%
Jadroplov (JDPL-R-A)
805,00
2,03%
Končar Elektroindustrija (KOEI-R-A)
1.150,00
-3,77%
Kraš (KRAS-R-A)
782,00
-8,11%
Ledo (LEDO-R-A)
17.598,00
4,12%
Luka Ploče (LKPC-R-A)
5.300,00
-7,02%
Luka Rijeka (LKRI-R-A)
860,00
9,00%
Privredna banka Zagreb (PBZ-R-A)
1.855,00
-4,63%
Petrokemija (PTKM-R-A)
283,00
-3,08%
Riviera Poreč (RIVP-R-A)
600,00
-1,97%
SN Holding (SNHO-R-A)
244,99
-1,61%
Sunčani Hvar (SUNH-R-A)
185,00
-7,04%
Tankerska plovidba (TNPL-R-A)
7.000,00
-7,26%
Zagrebačka banka (ZABA-R-A)
10.700,00
-5,31%
Dragi hrvati,
bez ikakva razmisljanja ste dionicu HT-a platili 320 kn na IPO-u. Stajali ste u redovima satima samo da uplatite novac. Da kupite tu zlatnu dionicu. Sada je prodajete po 360kn a bili ste je spremni bez ikakve sumlje platit 320 kn. Pa jeste li vi normalni?! Koje to droge konzumirate?! Sta vam je dosta 40 kn po dionici? Sta ste za to dizali kredite i zaduzivali se? Majko mila! Ali znam da smo tek na pocetku. Hrvati ce se opet iskazat u svijetu po svojoj stupidnosti. Prodavat ce te uskoro HT po cijeni i ispod 320 kn a svijet ce nam se smijat. Ako ima netko tko je siguran da ce si hrvat sam nabit porez na kapitalnu dobit, na kucu, orocenu stednju itd., ja sam siguran. Sta je najbolje jos ce bit i zadovoljan sa tim porezom ali dok ga ne bude morao poceti placati, a onda ce drugi biti krivi – po hrvatskom obicaju, tocnije tradiciji. Mozda je razlog svemu tome najbolje objasnjen na ovoj web stranici: http://www.isteve.com/IQ_Table.htm
Ovaj post ce vjerojatno biti pobrisan od strane modeatora, ma da ne vidim razloga, jer je to cista analiza sadasnjosti s pretpostavkom tendencije u buducnosti.
Zahvaljujem.
@Vrana
A gdje ste ovo uspjeli naći, majstore?
Samo mi nemojte reći da ste to i tražili.
Zanimljiva stranica [smiley2]
Inače, kritika vam je na mjestu.
Dragi hrvati, bez ikakva razmisljanja ste dionicu HT-a platili 320 kn na IPO-u. Stajali ste u redovima satima samo da uplatite novac. Da kupite tu zlatnu dionicu. Sada je prodajete po 360kn a bili ste je spremni bez ikakve sumlje platit 320 kn. Pa jeste li vi normalni?! Koje to droge konzumirate?! Sta vam je dosta 40 kn po dionici? Sta ste za to dizali kredite i zaduzivali se? Majko mila! Ali znam da smo tek na pocetku. Hrvati ce se opet iskazat u svijetu po svojoj stupidnosti. Prodavat ce te uskoro HT po cijeni i ispod 320 kn a svijet ce nam se smijat. Ako ima netko tko je siguran da ce si hrvat sam nabit porez na kapitalnu dobit, na kucu, orocenu stednju itd., ja sam siguran. Sta je najbolje jos ce bit i zadovoljan sa tim porezom ali dok ga ne bude morao poceti placati, a onda ce drugi biti krivi – po hrvatskom obicaju, tocnije tradiciji. Mozda je razlog svemu tome najbolje objasnjen na ovoj web stranici: http://www.isteve.com/IQ_Table.htm Ovaj post ce vjerojatno biti pobrisan od strane modeatora, ma da ne vidim razloga, jer je to cista analiza sadasnjosti s pretpostavkom tendencije u buducnosti. Zahvaljujem.
Tebi je vrana mozak popila izgleda.[smiley2][smiley2]
Nijedan Hrvat nije kupio dionicu HT po 320 kn,još uvijek.
Kupovalo se masovno po 265 kn a prodavalo minimalno po 358 kn.[smiley10]
Vrana:
”
Dragi hrvati, bez ikakva razmisljanja ste dionicu HT-a platili 320 kn na IPO-u. Stajali ste u redovima satima samo da uplatite novac. Da kupite tu zlatnu dionicu. Sada je prodajete po 360kn a bili ste je spremni bez ikakve sumlje platit 320 kn. Pa jeste li vi normalni?! Koje to droge konzumirate?! Sta vam je dosta 40 kn po dionici? Sta ste za to dizali kredite i zaduzivali se? Majko mila! Ali znam da smo tek na pocetku. Hrvati ce se opet iskazat u svijetu po svojoj stupidnosti. Prodavat ce te uskoro HT po cijeni i ispod 320 kn a svijet ce nam se smijat. Ako ima netko tko je siguran da ce si hrvat sam nabit porez na kapitalnu dobit, na kucu, orocenu stednju itd., ja sam siguran. Sta je najbolje jos ce bit i zadovoljan sa tim porezom ali dok ga ne bude morao poceti placati, a onda ce drugi biti krivi – po hrvatskom obicaju, tocnije tradiciji. Mozda je razlog svemu tome najbolje objasnjen na ovoj web stranici: http://www.isteve.com/IQ_Table.htm Ovaj post ce vjerojatno biti pobrisan od strane modeatora, ma da ne vidim razloga, jer je to cista analiza sadasnjosti s pretpostavkom tendencije u buducnosti. Zahvaljujem.
”
Tebi je vrana mozak popila izgleda.[smiley2][smiley2]
Nijedan Hrvat nije kupio dionicu HT po 320 kn,još uvijek.
Kupovalo se masovno po 265 kn a prodavalo minimalno po 358 kn.[smiley10]
Ma nemojte se ni trudit kolega, kad sam ja primjetio na temi HT isto sto i vi, ismijali me… A tak je to kad ste iz Peckhama…
Molim moderatora da mi ne pobrise ovaj post jer nemam se namjeru svadjati i vrijedjati, vec objasniti.
trotter i Bare ako ste kupovali dionice na IPO – HT -a, znaci da ste pristali i na mogucu najvecu cijenu od 320 kn.
Cim ste pristali i uplatili znaci i da ste kupili i po toj cijeni jer niste znali koja ce cijena na kraju biti.
Ne znam sto tu vama nije jasno?
Molim moderatora da mi ne pobrise ovaj post jer nemam se namjeru svadjati i vrijedjati, vec objasniti. trotter i Bare ako ste kupovali dionice na IPO – HT -a, znaci da ste pristali i na mogucu najvecu cijenu od 320 kn. Cim ste pristali i uplatili znaci i da ste kupili i po toj cijeni jer niste znali koja ce cijena na kraju biti. Ne znam sto tu vama nije jasno?
Vrana je potpuno u pravu. Pristali smo i po 320 kuna da su oni tako odredili.
Dragi hrvati,
prvo nisu ovdje svi hrvati
bez ikakva razmisljanja ste dionicu HT-a platili 320 kn na IPO-u. Stajali ste u redovima satima samo da uplatite novac. Da kupite tu zlatnu dionicu. Sada je prodajete po 360kn a bili ste je spremni bez ikakve sumlje platit 320 kn. Pa jeste li vi normalni?! Koje to droge konzumirate?! Sta vam je dosta 40 kn po dionici? Sta ste za to dizali kredite i zaduzivali se? Majko mila! Ali znam da smo tek na pocetku. Hrvati ce se opet iskazat u svijetu po svojoj stupidnosti. Prodavat ce te uskoro HT po cijeni i ispod 320 kn
prodavat će po 320 al će zato kupovati kad dodje na 550
a svijet ce nam se smijat. Ako ima netko tko je siguran da ce si hrvat sam nabit porez na kapitalnu dobit, na kucu, orocenu stednju itd., ja sam siguran. Sta je najbolje jos ce bit i zadovoljan sa tim porezom ali dok ga ne bude morao poceti placati, a onda ce drugi biti krivi – po hrvatskom obicaju, tocnije tradiciji. Mozda je razlog svemu tome najbolje objasnjen na ovoj web stranici: http://www.isteve.com/IQ_Table.htm
Ovaj post ce vjerojatno biti pobrisan od strane modeatora, ma da ne vidim razloga, jer je to cista analiza sadasnjosti s pretpostavkom tendencije u buducnosti.
Zahvaljujem.
Vrana:
”
Molim moderatora da mi ne pobrise ovaj post jer nemam se namjeru svadjati i vrijedjati, vec objasniti. trotter i Bare ako ste kupovali dionice na IPO – HT -a, znaci da ste pristali i na mogucu najvecu cijenu od 320 kn. Cim ste pristali i uplatili znaci i da ste kupili i po toj cijeni jer niste znali koja ce cijena na kraju biti. Ne znam sto tu vama nije jasno?
”
Vrana je potpuno u pravu. Pristali smo i po 320 kuna da su oni tako odredili.
Pristali smo kupiti i po 320 ALI kupili smo po 265. Vrana nije rekao da smo pristali kupiti po 320 nego DA SMO KUPILI PO 320. Procitajte originalni post. Ovim prekidam ovu besmislenu raspravu. Znam sto je covjek htio reci ali se nespretno izrazio i to je to, NHF.
Vrana:
Ako ima netko tko je siguran da ce si hrvat sam nabit porez na kapitalnu dobit, na kucu, orocenu stednju itd., ja sam siguran. Sta je najbolje jos ce bit i zadovoljan sa tim porezom ali dok ga ne bude morao poceti placati, a onda ce drugi biti krivi – po hrvatskom obicaju, tocnije tradiciji.
u sridu [smiley2]
prvo nisu ovdje svi hrvati
Prvo i osnovno hrvati su svi gradjani RH – svi koji imaju hrvatsko drzavljanstvo, time su hrvati.
Bili oni Taljani, Hrvati, Srbi, Mongoli.