Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

netko se stalno iskrcaje kod jdpl na 800 . malo je podigao letvicu od prošlog tjedna .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Počinje li neka gužva na kupnji HT-a?[smiley7]

i meni se učinilo tako. Bliže se izbori…[smiley2]

cazo22:

zasto mislite da bi dionica trebala rasti zbog priblizavanaj izbora?
Zamisliti sta bi se desilo da slucajno iscuri nekakva vjest o manipulaciji cjenom radi izbora.
Vlada je svoje napravila , prodajom dionica i mislim da si nece dozvolit da je uhvate sa prstima u pekmezu.

najvrednije stvari u životu su besplatne

svaki dan je gužva na ht

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Crobex 4962, -0,35

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

tony:

cazo22:

Zamisliti sta bi se desilo da slucajno iscuri nekakva vjest o manipulaciji cjenom radi izbora.
Vlada je svoje napravila , prodajom dionica i mislim da si nece dozvolit da je uhvate sa prstima u pekmezu.

Šta bi se desilo?
Prase bi se obesilo!
[smiley2]

Crobex 4962, -0,35

Ovakvo stanje Crobex-a je i za očekivat do izbora. Moramo se još strpit 2 tjedna[smiley5]

tony:

cazo22:

Da, a što bi se to dogoditi moglo?
– Pa Vlada čak ima i legalno pravo na podizanje i spuštanje cijena (tzv. agenti stabilizacije) i naravno da će ga iskoristiti za svoje interese

do kada su ti agenti aktivni ?[smiley3]
pa sta se vec nisu trebali povući ?

najvrednije stvari u životu su besplatne

Za sve koji se žele družiti u petak u 20.00 sati u konobi Didov san neka malo pogledaju temu Okupljanje forumaša na dijelu Ležerno.

Trenutno ima 25 uplata. Krajnji rok za prijavu konačnog broja ljudi je sutra u 13.00 sati. Svi koji mislite nam se pridružiti uplatite najkasnije sutra do 12.00. Broj mjesta je ograničen na 50.

Inače izvadak iz cjenika:
– žabe pržene umotane u pršutu – 80 kuna
– 1l domaćeg bijelog vina Kujunđuša (vino je odlično) – 60-70 kuna

Za sve koji se žele družiti u petak u 20.00 sati u konobi Didov san neka malo pogledaju temu Okupljanje forumaša na dijelu Ležerno. Trenutno ima 25 uplata. Krajnji rok za prijavu konačnog broja ljudi je sutra u 13.00 sati. Svi koji mislite nam se pridružiti uplatite najkasnije sutra do 12.00. Broj mjesta je ograničen na 50. Inače izvadak iz cjenika: – žabe pržene umotane u pršutu – 80 kuna – 1l domaćeg bijelog vina Kujunđuša (vino je odlično) – 60-70 kuna

ja ću drugom prilikom, ovaj petak nisam u ZG.[smiley6]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close