Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

27 mil. kuna prometa do sada, nema tu nikakve lovee od Atlantika ljudi…………..[smiley7]

Slažem se.. možda još građani hrvatske rade analizu pa će kupovati u ponedjeljak 🙂

27 mil. kuna prometa do sada, nema tu nikakve love od Atlantika ljudi……propalo u zemlju čini se……….[smiley7]

Ma ima love od Atlantica ,ljudi kupuju zimnicu pa sta im ostane……………drva pa dionice

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

27 mil. kuna prometa do sada, nema tu nikakve love od Atlantika ljudi……propalo u zemlju čini se……….[smiley7]

čekamo kraj dana

Pa eto novinar iz biznisa preplašio ljude da dolaze izbori. Neće me valjda učiti netko tko zna manje od mene. A tko ga hoće slušati nek ga sluša. Za 2 mjeseca će se maknuti s burze i otići za zidarske konobare.[smiley1]

ERNT

k 90
p 5001

[smiley7][smiley15]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Jaca kupnja na ADPL iako svi su u iscekivanju 3Q.[smiley2]

Jaca kupnja na ADPL iako svi su u iscekivanju 3Q.

Ako je to ona kupnja koja i inače stalno jača na ADPL, onda niš od toga………[smiley7][smiley15][smiley7]

ocekaujem danas lagani plus na zse

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Na ATPL zadnja transakcija u 11 h 40 min….[smiley15]

zato povratak ULPL na razinu od prije nekoliko dana.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Opet burzovni bull trap danas?

No respect

eto Crobex opet probio 5000

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close