Vratilo se 1,1 milijardi kuna od povrata Atlantika, mislim da nas očekuje rast narednih dana.
Cijene su povoljne kod podosta dionica , love ima.
Cijene su povoljne kod podosta dionica
a posebno kod INGRE … [smiley2]
Odlična vijest za sve nas i za burzu da Todorić kupuje lanac trgovina u Turskoj
zašto?
ne kupuje još, već je ušao u završni krug …
CROBEX ? Je li malo pao?
zašto? ne kupuje još, već je ušao u završni krug …
Zato što će turci početi jesti proizvode iz koncerna agrokor!!![smiley2]
plavi: ” Cijene su povoljne kod podosta dionica ” a posebno kod INGRE … [smiley2]
Ingra je povoljna minimalno do 2010. na kojoj god cijena bila pod pretpostavkom da se ne radi o kratkoročnom ulaganju.
[smiley1]
GERONIMO:
”
Odlična vijest za sve nas i za burzu da Todorić kupuje lanac trgovina u Turskoj”
zašto?
ne kupuje još, već je ušao u završni krug …
E moj Fazane da zašto?Ako uspije dobiti ulazi na tržište od 70 miliona ljudi,razmisli kakve će koristi od toga imati Belje,Jamnica,Ledo itd .Povećava se izvoz,opravdavaju se cijene koje ove tvrtke sada imaju čak postaju podcijenjene.I sve to skupa će se generirati na burzi na ostale dionice
Europske burze krenule s optimizmom
Japanske dionice su danas oslabile zbog špekulacija kako će japanska finacijska grupacija Mizuho Financial odgoditi spajanje sa brokeražom Shinko Securities, zbog velikih gubitaka vezanih uz “subprime” krizu. Oslabila je i dionica japanske banke Mitsubishi UFJ te tehnološkog diva Nintenda. Japanski Nikkei 225 je pritom skliznuo 1,19 posto. Južnokorejski Kospi i hongkonški Hang Seng su ipak završili u plusu, od 0,55 posto, odnosno 0,08 posto. Kineski CSI 300 je pak izgubio 1,04 posto na vrijednosti. U Europi pak trenutno vlada optimizam, zahvaljujući njemačkom osiguravatelju Allianzu i belgijskoj financijskoj grupaciji KBC Group, koji su raspoložili investitore svojim dobrim kvartalnim rezultatima. Jutros je tako londonski indeks FTSE 100 porastao 0,76 posto, frankfurtski DAX 0,94 posto, a pariški CAC 40 za 0,24 posto.
E moj Fazane da zašto?Ako uspije dobiti ulazi na tržište od 70 miliona ljudi,razmisli kakve će koristi od toga imati Belje,Jamnica,Ledo itd .Povećava se izvoz,opravdavaju se cijene koje ove tvrtke sada imaju čak postaju podcijenjene.I sve to skupa će se generirati na burzi na ostale dionice
Lijepo piše da je ušao u drugi krug … dakle još ništa ne kupuje … osim toga … vjerujem da ćemo više uvoziti nego izvoziti … ali nema veze …
Oni koji su pametni kupuju sad Belje ( PBZ.d.d., Raifai.banka d.d. ),Ledo , Konzum ( Zagrebačka BANKA d.d. ), Jamnicu …. i šute.A mi ostali trebamo pratiti i uživati.Jer ak se ovo ostvari ( a mislim da bude ) ovo su smiješne cijene dionica od navedenih firmi.
Razmisli malo tko je u partnerstvu sa Agrokorom.