Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
ko da se kladis na boksu a don king promotor[smiley2]
Ako madzukic , vukojevic , eto ovako promasuju, dzaba ti logicno klađenje
[smiley6]
super24: ” koja je razlika izmedju derivata i kladionica? ” za nas nikakva [smiley1] ali bi veliki igraci koji mogu kontrolirati cijenu mogli zaradjivati u oba smjera..ja ne bi derivate ni pod razno!![smiley9]
ima nešto i u tome što kažeš međutim (po onom što znam a ne znam još puno) i mali mogu umanjiti mogući
rizik gubitka zarade u budučnosti putem opcija.
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
..osim toga želimo li postati pravo tržište a ne prčvarnica moraćemo prihvatiti i zapadni pristup tržištu koji ukljućuje i opcije na kupnju i prodaju vrijednosnica(na zapadu je to navodno razvijeno do krajnosti).
tko to ne želi prihvatiti opet ima opciju ulaganja na “istočnija” tržišta.
Znam za neke fond managere koji se upravo u Londonu stručno usavršavaju za tržište derivata. Neki su skoro i gotovi.
Ne rade to iz dosade…
Znam za neke fond managere koji se upravo u Londonu stručno usavršavaju za tržište derivata. Neki su skoro i gotovi. Ne rade to iz dosade…
otvorio Topic Derivati pa možemo tamo nastaviti.
Crobex 0,12 u plusu, osjeća se lova , nešto je divlje u zraku….[smiley3]
Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........
Koliki je Crobex, se osjeća lova od Atlantica?
4964
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Crobex 0,12 u plusu, osjeća se lova , nešto je divlje u zraku….[smiley3]
Ja ne osjećam ništa, osim pospanosti[smiley2]
Kuna po kuna do milijuna
Koliki je Crobex, se osjeća lova od Atlantica?
evo ti link: http://investor.business.hr/index.html%5Bsmiley2%5D