Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Citiram sam sebe sa ATPL :
hm ..i ja pokušavam razmišljati pozitivno…međutim od svih stvari koje se trunutno dešavaju na ZSE , najviše me brine pad brodara, ponajprije ATPL, ne zbog trenutnog pada , nego zbog sada več višednevnog smanjenja prometa i pada cijene…ako padaju brodari, tko može rasti na ovom tržištu?
fondovi su za vrijeme HT-a složili paklenu vatru za male ribe[smiley6]

Ispravka kolega – ATPL nam pada mjesec dana vec

bwsmp: ” Citiram sam sebe sa ATPL : hm ..i ja pokušavam razmišljati pozitivno…međutim od svih stvari koje se trunutno dešavaju na ZSE , najviše me brine pad brodara, ponajprije ATPL, ne zbog trenutnog pada , nego zbog sada več višednevnog smanjenja prometa i pada cijene…ako padaju brodari, tko može rasti na ovom tržištu? fondovi su za vrijeme HT-a složili paklenu vatru za male ribe[smiley6] ” Ispravka kolega – ATPL nam pada mjesec dana vec

18.10.2007 se formirao evening doji star koji je krenuo u bočni trend, pad je nastupio sredinom prošlog tjedna …

I love the Smell of Profits in the Morning

[

Pa kaj nije HT i lova koja se trebala vratit od HT-a [/u]trebala pokrenut burzu a ne dovesti do pada burzovnih indexa, korekcije i njenog sloma kak se sad već spominje u medijima……!!??? [smiley15][smiley15][smiley15]

hehe, trebala je…međutim HT NIJE odradio rast kakav se očekivao…puno je još ulagača,čak i velikih unutra,i to sam pisao več, mislim da je HT (IMHO) največa kočnica tržišta….kada (i ako?) odradi svoj rast tržište će gore…
Što se tiče sloma burze….HEHE NEMA BRIGE…poznato je iz povijesti da su največi prinosi bili upravo u godinama nakon velikih slomova…mladi smo , nema brige…samo strpljivo…[smiley1]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

imam jedno pitanje pa bih molio odgovor od iskusnijih.da li imam pravo na dividendu ako sam registrirao dionice na brokera?hvala

imam jedno pitanje pa bih molio odgovor od iskusnijih.da li imam pravo na dividendu ako sam registrirao dionice na brokera?hvala

Da. Ali samo ako ih ne prodaš prije nego stekneš pravo na nju.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Burzovna korekcija doprinosi stabilnosti tržišta

Tržište kapitala prolazi kroz korektivno razdoblje na globalnoj razini, a korekcija Zagrebačke burze nije izuzetak, slažu se stručnjaci

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

…DEIMOSE ! Imaš možda popis prošlogodišnjih krajnjih datuma , kada upadaš u dividendu.
ILI barem za najpopularnije dionice ??? Hvala. Da li je to netko izradio za 2006.g. ? Puno hvala.
Ako nije , da li ste rapoloženi da to složimo ?

TNSA …………09.07.2007.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

….. CROS -P-A………..17.08.2007.
……CROS -R-A………..17.08.2007.

…DEIMOSE ! Imaš možda popis prošlogodišnjih krajnjih datuma , kada upadaš u dividendu.
ILI barem za najpopularnije dionice ??? Hvala. Da li je to netko izradio za 2006.g. ? Puno hvala.
Ako nije , da li ste rapoloženi da to složimo ?

TNSA …………09.07.2007.

http://www.sda.hr
pa “pregled korporativnih akcija”
pa izaberes “divedenda u novcu”
pa uzivas…

Samo nisam ja 100% da oni to sve dobro prepisu i upisu. Najvaznije je citat odluke sa skupstine, da ne bi bilo nisam znao!

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

pogledala sam. NE ! To nema blage veze sa datumima koje mi dioničari dobivamo na adresu, i na to
se ne možemo pouzdati.
Pa dobro, ja ću u dogledno vrijeme telefonom pozvati odgovorne osobe za nas dioničare u najpopularnijim
dioničkim društvima- pa ću staviti na forum. Barem približno da bude….pa da znamo

Burzovna korekcija doprinosi stabilnosti tržišta

Tržište kapitala prolazi kroz korektivno razdoblje na globalnoj razini, a korekcija Zagrebačke burze nije izuzetak, slažu se stručnjaci

Vaš link

konačno jedan realan članak.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

možda tržište konačno sazrijeva za uvođenje derivata.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close