Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

miki28debe:

ako trgujem dionicama, u kojem trenutku ih moram imati u vlasništvu da stičem pravo na dividendu.[smiley5]

Na Ex-dividend day …
http://en.wikipedia.org/wiki/Ex-dividend_date
http://www.investopedia.com/articles/02/110802.asp

Ne na ex-dividend date, nego na “date of record” ih moras imat upisane, pa je zadnji rok za kupit T-3. Na ex dividend day mozes prodat i jos uvijek dobit dividendu. Srecom pa na skupstini obicno objave tocan datum kad se gleda knjige dionicara.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

INGR, probili branu 100 kom na 55 000 kn, sljedeća brana 100 kom na 52 750 kn….[smiley7]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

INGR, probili branu 100 kom na 55 000 kn, sljedeća brana 100 kom na 52 750 kn….[smiley7]

da si pažljivije čitao, kolega je ovo predvidio na temi TA …

I love the Smell of Profits in the Morning

NA KOEI se opet sprema potop kako izgledaju nalozi koji se skupljaju na prodaji.[smiley16]

Pada i moja zadnja uzdanica INGRA,evo ostalo mi samo da pustim plin i zatvorim prozore[smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Dionice padaju pod vlastitom tezinom. Za rast je, s druge strane, potrebno nesto…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Promet na Mosticu 33 milje. Mizerija

…Najkvalitetnije dionice padaju na malim prometima čak i kad su izvještaji dobri. Fondovi igraju igrice na veliko, političari i novinari izjavama utječu na burzu…predizborno vrijeme. Cilj svega ovog je jasan: napraviti paniku i “natjerati” novopečene male dioničare da se povuku sa burze jer će izgubiti sve pare.Bolje im je ulagati u fondove….Bojim se da će ovakvo stanje potrajati do izbora, a poslije….samo bog zna…[smiley8]

od toga 13 milja samo ht

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

sta se desava, gdje su pare

Citiram sam sebe sa ATPL :
hm ..i ja pokušavam razmišljati pozitivno…međutim od svih stvari koje se trunutno dešavaju na ZSE , najviše me brine pad brodara, ponajprije ATPL, ne zbog trenutnog pada , nego zbog sada več višednevnog smanjenja prometa i pada cijene…ako padaju brodari, tko može rasti na ovom tržištu?
fondovi su za vrijeme HT-a složili paklenu vatru za male ribe[smiley6]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Pa kaj nije HT i lova koja se trebala vratit od HT-a [/u]trebala pokrenut burzu a ne dovesti do pada
burzovnih indexa, korekcije i njenog sloma kak se sad već spominje u medijima……!!???

[smiley15][smiley15][smiley15]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close