LKPC- blokada sa 2 dionice, zadnja cijena 4800 kn
A što je trebalo očekivati nakon odgode dokapitalizacije zbog koje je cijena toliko i narasla.
Nemam ovu dionicu, jer je to za mene ipak prevelika špekulacija.
luki007: ” LKPC- blokada sa 2 dionice, zadnja cijena 4800 kn ” a promet niti 10 ooo km..možda je tako i najbolje..da se malo strasti smire…
Ma kakvo smirivanje, čim se deblokira potonuće kao kamen.
Evo imamo na Zdenki već nekoliko dana promjenu cijene na niže do granice limita.
Hoće li Hanfa i tu nešto poduzeti?
Recimo delistirat sa burze tvrtku koja ima gubitak iznad visine kapitala i po vazecoj odluci vlade ide u stecaj?
Ma kakvo smirivanje, čim se deblokira potonuće kao kamen.
Hmm, nema kam potonuti kad nema kupnje…..[smiley7]
stavit ću ja kupnju na 1 kunu
mozda dobijem cijelu firmu
nou hard filings za imatelje dionice
evo sam i ja pisao institucijama za ovu sramotu
kolko sam dugo na burzi jos nisam cuo za ovakvu prevaru
Koliko vidim na HT-u, nema više paketa po 63 na prodaji. Sada su to veće i uglavnom okrugle brojke.
Koliko vidim na HT-u, nema više paketa po 63 na prodaji. Sada su to veće i uglavnom okrugle brojke.
plašljivci ili?
decki slabo vidite. jos uvjek se guraju paketici od 63 kom
Koliko vidim na HT-u, nema više paketa po 63 na prodaji. Sada su to veće i uglavnom okrugle brojke
Ja ih još uvijek vidim, iako bih radije da ih ne vidim…….[smiley7]
ako trgujem dionicama, u kojem trenutku ih moram imati u vlasništvu da stičem pravo na dividendu.[smiley5]
ako trgujem dionicama, u kojem trenutku ih moram imati u vlasništvu da stičem pravo na dividendu.[smiley5]
To se obicno objavi na skupstini… Dan prije “ex dividend day” (dan bez prava) dana moras imat dionice registrirane na sebe kod SDA. Vodi racuna da knjizenje u SDA kasni 3 dana. Ako kupis danas dionicu, tek za 3 radna dana ce biti proknjizena na tebe u SDA.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ex-dividend_date
http://www.investopedia.com/articles/02/110802.asp