Znaci sav ovaj pad moga portfelja je iluzija. Bas ste me utjesili kolega BigBoss. Sad mi je puno lakse. A hoce li i sutra biti iluzije?
Sutra će biti lakše…….. i biti će otvorena igra bez iluzije……jer iluziju treba financirati……
big boss
moram prizanati da jako volite teroija urote, i nevjerovatno ja kako milsite da se na trziste , moze bas tako lako utjevati , nase trziste je plitko , sta jeje tu bi se jos i slozio sa vama , ali da se sa trizistom , tako moze manipulirati , milsim da je debelo pretjerana , u najmanju ruku.
milanovic
p.s. sad imate posjetitelja nekih 6724 , ne mislite valjda da ovi postovi na te ljude mogu tako lako utjecati
lijepi pozdrav
sutra na otvaranju burze ćemo viditi raspoloženje., i što nam je činiti, jeftino kupovati ili “skupo” prodavati.
A jeste me nasmijali s ovom iluzijom….(tima)
A da se ne ovdje nije poceo zazivati Coperfield?? [smiley7]
Srdacan pozdrav
Znaci sav ovaj pad moga portfelja je iluzija. Bas ste me utjesili kolega BigBoss. Sad mi je puno lakse. A hoce li i sutra biti iluzije?
Brate Tima, naravno da je iluzija tj. nije stvarno jer još niste prodali… Iluzija je da smo u gubitku [smiley2]
tima:
”
”
Brate Tima, naravno da je iluzija tj. nije stvarno jer još niste prodali… Iluzija je da smo u gubitku [smiley2]
Lijepo si ovo napisao brate Elvare, samo je onda i nas plus isto iluzija. [smiley2]
Elvar: ” tima: ” Znaci sav ovaj pad moga portfelja je iluzija. Bas ste me utjesili kolega BigBoss. Sad mi je puno lakse. A hoce li i sutra biti iluzije? ” Brate Tima, naravno da je iluzija tj. nije stvarno jer još niste prodali… Iluzija je da smo u gubitku [smiley2] ” Lijepo si ovo napisao brate Elvare, samo je onda i nas plus isto iluzija. [smiley2]
Jeste naravno sve dok ne kapitaliziramo plus, zar ne?
Recimo iluzorno sam prije 3 dana bio u plusu 30000kn a danas sam iluzorno u plusu samo 5000… vidiš kako ta iluzija je varljiva [smiley2]
Sutra kupujem Neofen by Belupo. Zivot bez bolova. I iluzija. Laku noc
Isto tako se slažem da se radi o strategiji 2-3 velika igrača – fonda. Moja pretpostavka (samo pretpostavka) je da se radi o skrbnicima i fondovima jedne od dvije najjače banke (a nije ova iz Paromlinske).
Pliva je već otišla a njihov novac treba nekamo pa bolje jeftinije uz moguć odlazak kojeg skrbnika – uostalom petak a posebno drugi petak će pokazati.
Što se tiče precijenjenosti tržišta ono je već odavno precijenjeno gledajući profitabilnost i što je tu novoga?
Gledajući REZIDUAL naša poduzeća i nisu precijenjena (zapravo kako koja ali nisu).
Primjerice gledajte Plivu (neću nabrajati nikakvu profitabilnost, manjak vizije itd…), koja je bila cijena dan prije naznaka o mogućem preuzimanju?
A na kojoj će se cijeni prodati? I to ne nekom d.o.o.-u iz Muća, pa ako je i preplaćena na 820 na 600 nije.
Vijesti iz Mađarske? OK ali naši indeksi bilježe pad kao i njihovi, pa nismo više u Austro-Ugarskoj – to vjerojatno još uvijek ne znaju svi!
I kada ode (prodaju) Pliva, kamo će naši fondovi (zakonom ograničeni) na štednju? To bi bilo jako pametno, mada ne i iznenađujuće.
Zadnja korekcija (globalno) bila je uzrokovana povisivanjem i najavama o povisivanju kamatnih stopa od strane FED-a što bi ukratko značilo manje investicija, a sada kada kod nas kapital treba stići padaju indeksi, smiješno.
Sutra je novi dan i do slušanja!
[smiley1]
Danasnji tijek trgovanja
[smiley9] [smiley9] [smiley8] [smiley6] [smiley10] [smiley11] [smiley2]
Već me postalo strah pisati, da me Nathanov avatar ne ugrize!!