Zadnjih 10 min. na HTu liparenje prema gore fondova sa paketima od 400 do 500. Ako nista drugo, bar je zanimljivo gledati! [smiley1]
39 mil. prometa do sada , čini mi se da ponova zapadamo u letargiju, svakim danom sve manje novaca na burzi, a u fondovima 13 mlrd. kuna…….[smiley7]
luki007
39 mil. prometa do sada , čini mi se da ponova zapadamo u letargiju, svakim danom sve manje novaca na burzi, a u fondovima 13 mlrd. kuna…….
vidimo da povrat novca od atlantika ne igra nikakvu ulogu. kotac pokretac na zse su fondovi…
Zadnjih 10 min. na HTu liparenje prema gore fondova sa paketima od 400 do 500. Ako nista drugo, bar je zanimljivo gledati! [smiley1]
Pa to više nije uopće zanimljivo nego se pretvara u totalnu nostalgiju. Kao kod radnika na pokretnoj traci dojadi pa misli litaju, a ono ide tap – tap.[smiley16]
Jel se sjeća netko od vas kolika je bila vrijednost Crobexa kad se VIN indeks ukinuo i kad je to bilo?
Zahvaljujem!
Bombastik:
”
”
Pa to više nije uopće zanimljivo nego se pretvara u totalnu nostalgiju. Kao kod radnika na pokretnoj traci dojadi pa misli litaju, a ono ide tap – tap.[smiley16]
Slažem se 100% …. zanimljivo je jedino u kontekstu sveukupne letargije ZSEa danas
Di je ta lova lova od Atlantika, biće da ljudi još nisu upućeni da treba kupovat u korekciji…….
Meni lova od Atlantika još nije ni legla, ne znam jer li to pravilo ili sam ja neka iznimka.
Di je ta lova lova od Atlantika, biće da ljudi još nisu upućeni da treba kupovat u korekciji…….
8.11. je sutra kad bi trebao biti povrat love