Fondovi su se maknuli s kupnje, tržište ne reagira na dobre vijesti…..sve u svemu nije dobro, dokle će tako, neki datum…..!?
[smiley7][smiley13]
dok se na prodaji na fondovima atraktivnim dionicama ne skupi dovoljna kolicina na dovoljno niskim razinama, a onda ce u kupnju……
Koji bi drugi razlog bio smanjenja cijene pored pozitivnih vijesti na nekim dionicama….
Stoga kako bi jedan kolega rekao g…, g…[smiley2]
sakai: ” hehe, dok je nama daytradera na JDPL nema nam gore…pozdrav decki, znate koji ste[smiley2][smiley1] ” Profesore nije to pitanje dayxtradera nego kapitalizacije, imho kako kažu ovi sa Imamnovac LP
Pozdrav Magistra! Moze se to nazvat kako hoce… cudna mi je ta kapitalizacija jedno 6-ti put u rasponu od 7750-840..hehehe… ostajem pri svome
U LP
nemogu vjerovat i viro se pretvorio u zeleno..
nije u mom portfelju ali onako dobro izvjesce…
danas niska likvidnost. izuzetak atpl, ht &par firmi.
ne izgleda mi baš dobro.
Medo Štedo:
”
sakai: ” hehe, dok je nama daytradera na JDPL nema nam gore…pozdrav decki, znate koji ste[smiley2][smiley1] ” Profesore nije to pitanje dayxtradera nego kapitalizacije, imho kako kažu ovi sa Imamnovac LP
”
Pozdrav Magistra! Moze se to nazvat kako hoce… cudna mi je ta kapitalizacija jedno 6-ti put u rasponu od 7750-840..hehehe… ostajem pri svome
U LP
Hvala, hvala
Nisam vas ni mislio pokolebati u uvjerenju, hehe
[smiley2]