Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ATPL….-0,03 kako je to moguće…..[smiley7]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Na PDBA “genijalac” s 2 dionice opet radi svoj posao.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Fondovi su se maknuli s kupnje, tržište ne reagira na dobre vijesti…..sve u svemu nije dobro, dokle će tako, neki datum…..!?

[smiley7][smiley13]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Europa sva pocrvenila,odemo danas opet dolje.

dok se na prodaji na fondovima atraktivnim dionicama ne skupi dovoljna kolicina na dovoljno niskim razinama, a onda ce u kupnju……
Koji bi drugi razlog bio smanjenja cijene pored pozitivnih vijesti na nekim dionicama….
Stoga kako bi jedan kolega rekao g…, g…[smiley2]

UNPP-R-A sa jednom dionicom 13% +[smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

sakai: ” hehe, dok je nama daytradera na JDPL nema nam gore…pozdrav decki, znate koji ste[smiley2][smiley1] ” Profesore nije to pitanje dayxtradera nego kapitalizacije, imho kako kažu ovi sa Imamnovac LP

Pozdrav Magistra! Moze se to nazvat kako hoce… cudna mi je ta kapitalizacija jedno 6-ti put u rasponu od 7750-840..hehehe… ostajem pri svome
U LP

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

nemogu vjerovat i viro se pretvorio u zeleno..

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

nije u mom portfelju ali onako dobro izvjesce…

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

danas niska likvidnost. izuzetak atpl, ht &par firmi.
ne izgleda mi baš dobro.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Kapitalizacija brodara prije objave 3q? I don’t think so…

Medo Štedo:

sakai: ” hehe, dok je nama daytradera na JDPL nema nam gore…pozdrav decki, znate koji ste[smiley2][smiley1] ” Profesore nije to pitanje dayxtradera nego kapitalizacije, imho kako kažu ovi sa Imamnovac LP

Pozdrav Magistra! Moze se to nazvat kako hoce… cudna mi je ta kapitalizacija jedno 6-ti put u rasponu od 7750-840..hehehe… ostajem pri svome
U LP

Hvala, hvala
Nisam vas ni mislio pokolebati u uvjerenju, hehe
[smiley2]

Kuna po kuna do milijuna

New Report

Close