Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vratilo mi novac od dokapital za atln
KUPNJA DIO. ATLAS_POVRAT SREDSTAVA
stilto sam kad sam otvorio internet bankarstvo
jos si mislim pa tko mi je sad uplatio 3k[smiley7]

Postanite Eu-robovi

Junački se krenulo na ATPL, u 10 min 1 mil. prometa uz rast cijene 1,5 %…….zadnja 3500 kn….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

a netko se gladno iskrcava na ATPL – i to jos od jucer…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Jesu ovo opet počele igre fondova na ATPL? Pliz, može li omjer K/P? Hvala

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

hehe, dok je nama daytradera na JDPL nema nam gore…pozdrav decki, znate koji ste[smiley2][smiley1]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

JDPL već 5,43 % u plusu [smiley11]
Na Đuri se tiska kupnja, bilo je i vrijeme da se malo pokrene. Držtese branitelji.[smiley7]

JDPL već 5,43 % u plusu [smiley11]
Na Đuri se tiska kupnja, bilo je i vrijeme da se malo pokrene. Držtese branitelji.[smiley7]

Nakon jučerašnjeg odličnog 3Q ATPL svima je jasno da će se scenarij ponoviti i na JDPL,a čini mi se da bi se izlazak 3Q za JDPL mogao poklopiti s povratom sredstava za ATGR,a mi znamo što to znači [smiley2]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

majko božja, omjer K/P na PODR 436 : 22.073!
pojaivo se i nalog na kupnji za 280 kn

hate red

jel se to fima iskrcava?

hehe, dok je nama daytradera na JDPL nema nam gore…pozdrav decki, znate koji ste[smiley2][smiley1]

Profesore nije to pitanje dayxtradera nego kapitalizacije, imho kako kažu ovi sa Imamnovac

LP

Kuna po kuna do milijuna

-0,25% CROBEX

4995,16[smiley9]opet?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

CROBEX -4990,93……-0,33%

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close