Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tenkista:

Da li kupuju ovih dana veliki ili mali to ćemo još vidjeti. Ja kupujem.

obveznice???

Ma dionice, odgovaram na deseti post unatrag. [smiley2]

febo: ” tenkista: ” Da li kupuju ovih dana veliki ili mali to ćemo još vidjeti. Ja kupujem. ” obveznice??? ” Ma dionice, odgovaram na deseti post unatrag. [smiley2]

a zašto ne obveznice?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

a što se dešava kada kupujemo obveznicu bez kupona, kako onda ide?

Mislis na ove?

http://en.wikipedia.org/wiki/Zero_coupon_bond

One se otkupljuju po “face value” kad isteknu. Zahebane te obveznice, srecom pa to nije za nas…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

valentine: ” a što se dešava kada kupujemo obveznicu bez kupona, kako onda ide? ” Mislis na ove? http://en.wikipedia.org/wiki/Zero_coupon_bond One se otkupljuju po “face value” kad isteknu. Zahebane te obveznice, srecom pa to nije za nas…

a ima ih i kod nas koji rade s tim.može se napraviti dobra lova tko zna.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

majku mu … kad čovjek pročita ove naše postove ispada da je ovo stvarno kladionica. nama pod hitno trebaju tečajevi investiranja. (prvi se javljam za školicu – u drugi razred, jer sam za kamate znao, samo sam se pristojno i skromno ogradio [smiley2]).

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Pa burza je kladionica… [smiley1]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

valentine:
” a što se dešava kada kupujemo obveznicu bez kupona, kako onda ide?

Gubiš pravo na kuponsku privatizaciju…..[smiley1]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

valentine: ” a što se dešava kada kupujemo obveznicu bez kupona, kako onda ide? Gubiš pravo na kuponsku privatizaciju…..[smiley1]

[smiley2][smiley2][smiley2]

Ovo je mila majka u odnosu na ovo što HANFA traži od budućih brokera i investicijskih savjetnika.
Da “zero coupon” obveznice… di češ lakšeg zadatka. [smiley2]

La vita e bella!

a što je s municipalnim obveznicama?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

isto što i sa svim drugim. imatelju nose prinos od kamata.

[smiley7]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close