Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja lupio po VIru..ali neki majstor stigo lupiti 20 komada po BIDu u zadnjim sekundama[smiley10]..neš ti investicije.
što je ovo danas, lov na ljude slabih živaca..očito slijedi gadan rast, kad je igra tako suptilna[smiley8]

Danasnji tijek trgovanja

[smiley9] [smiley9] [smiley8] [smiley6] [smiley10] [smiley11] [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Danasnji tijek mog portfelja

[smiley4][smiley16][smiley14][smiley16][smiley4][smiley3][smiley10][smiley11]

No respect

Na Zagrebačkoj i Varaždinskoj burzi jučer scena koja se ne viđa tako često – sve dionice su išle – prema dolje. U prosjeku su dionice padale od 4 do 5 posto, makar je bilo i dvocifrenih minusa, no ne s najtrgovanjim dionicama. Rasprodaja na burzama odjek je s jednim danom zakašnjenja na Actavisovu odluku da se povuče iz daljnjeg natjecanja za Plivu.
U igri je ostao samo Barr sa svojom ponudom od 820 kuna, što je Plivinu dionicu još jučer treslo i korigiralo na razinu od 800 do 805 kuna. Ako Barr okonča preuzimanje Plive bit će mnoštvo onih koji će izgubiti na toj dionici kupujući je po najvišoj cijeni od 855 kuna. Odustanak Actavisa automatski je negativno utjecao na cijelo tržište. Rušile su se dionice bez iznimke i one kvalitetne i rizičnije jednako jer je riječ o trendu i smjeru cijeloga tržišta.

Indeks Varaždinske burze VIN pao je 3,6 posto i to u jednom danu. Ako je Pliva bila toliko jaka da podigne cijelo tržište i učini ga atraktivnim, dovoljni su ovakvi događaji kao što je Actavisov odustanka da se pesimizam prelije na sve ostale dionice. No, već kraj dana donio je oporavak kaže Krunoslav Srpak s Varaždinske burze. (S. Ml.)

http://www.vecernji-list.hr/home/manager/636369/index.do

A naslov članka: CRNI DAN ZA BROKERE
Ja prije mislim da brokeri trljaju ruke danas [smiley1]

ma nebi rekao da je utjecaj plive , tako jak mislim da je djelomicno ali trziste se stvarno prenapuhalo, cak se navodilo po medijima kako hrvati nevjerovatno puno ulazu na burzama , milim da je tu kkvaka , oca histerije koja e dogodila.

(nemogu se sjetiti , di sam to tocno vidio )

pozdrav

korekcija ce se nastaviti i sutra , mislim da ce se crobex spustiti na nekih 3000 bodova , a tek onda je kraj ove korekcije.

volio bi kada bi netko iznio svoje msljenje o ovome

korekcija ce se nastaviti i sutra , mislim da ce se crobex spustiti na nekih 3000 bodova , a tek onda je kraj quote]

Na osnovu cega ove pretpostavke?! Moje spekulacije (eto da bar stavim ispravan naziv) je da ce potrajati jos ovaj tjedan. Hocemo li neku kladionicu… mozda bolje prodjemo nego na ZSE/VSE?

You gotta have two things to win. You gotta have brains and you gotta have balls. And you got too much of one and not enough of the other.

“A naslov članka: CRNI DAN ZA BROKERE
Ja prije mislim da brokeri trljaju ruke danas smiley1”

Novinarska posla [smiley3]

Btw,bas je bio dobar dan za shoping 🙂

I love this game

i stra će biti korekcije ako su prodavači voljni jeftino prodavati.

A naslov članka: CRNI DAN ZA BROKERE
Ja prije mislim da brokeri trljaju ruke danas [smiley1]

Ovaj naslov Vam samo govori da dotična gospođa ne razlikuje brokera od investitora. A da ne komentiramo kvalitetu njezinih članaka.

Brokerima je što se tiče brokerskog posla sasvim svejedno da li tržište pada ili raste. Jedina situacija koja njima ne odgovara je stagnacija.

Jedina situacija koja njima ne odgovara je stagnacija.

I manipulacija.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Ma nisu uletili masovno prodavači, tu je posredi jedan ili dva fonda koja manipuliraju cijenom, istina postoji da ima više dionica koje su jako rasle a rezultati nisu bili jaki, ali one dionice koje ima podatke uhvaćene su zbog ulaska više fondova u takve dionice samo se ne želi prikazati kao rast već kao pad jer bolje je da se ulazi kada dionice padaju i treba na silu proizvesti pad ne samo na onim dionicama u koje se ulazi već na svim na kojima je moguće i tako stvoriti iluziju pada a oni na druga vrata ulaze i kupuju izabrane dionice………
Ma bravo igrači tako se igra……. Svima pozdrav[smiley1]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close