vidim laseru da si otisao iz Vira,sa kolko minusa si utekao[smiley16]
nebi vjerovao ali sa debelim pusom jer sam ulazio na niskim cijenama a i stalno sam dokupljivao .da se nebi krivo razumjeli izašao sam samo radi taktičkog pregrupiranja odnosno zato što mi je ponuda ht-a bila više nego diskontna danas a očekujem njegov rast do izbora.viro mi je uz ht najfundamentalnija dionica i svakako ću se opet vratiti.druga star je što nažalost izvor keša nije nepresušan i ponekad se mora kapitalizirati dobit.vjerujem da će dionica uskoro na staru slavu i da ću se stići umeđuvremenu ukrcat.
leon molim pez predavanja i autoriteta,takve ko ti ne dozivljavam…………to se odnosilo na danasnji dan i moj portfelj[smiley7]
wiking:
”
vidim laseru da si otisao iz Vira,sa kolko minusa si utekao[smiley16]
”
nebi vjerovao ali sa debelim pusom jer sam ulazio na niskim cijenama a i stalno sam dokupljivao .da se nebi krivo razumjeli izašao sam samo radi taktičkog pregrupiranja odnosno zato što mi je ponuda ht-a bila više nego diskontna danas a očekujem njegov rast do izbora.viro mi je uz ht najfundamentalnija dionica i svakako ću se opet vratiti.druga star je što nažalost izvor keša nije nepresušan i ponekad se mora kapitalizirati dobit.vjerujem da će dionica uskoro na staru slavu i da ću se stići umeđuvremenu ukrcat.
hehe svaka cast samo se pozuri jer poceli su dokupi velikih na Viru[smiley2]
leon molim pez predavanja i autoriteta,takve ko ti ne dozivljavam…………to se odnosilo na danasnji dan i moj portfelj[smiley7]
majstore pa u sto si ti ulagao da ti je takva katastrofa danas?
Ja se ispricavam ako si se osjetio prozvanim po cijelom tekstu.
Izvukao sam rijec katastrofa iz konteksta i upotrijebio je da skrenem paznju na druge stvari.
Iza svojih stajalista stojim i napisi ako negdje iznosim neke lazi.
Medjutim ne zelim se prepucavati po forumu i pm-u; ako se ne nalazis u onome sto je napisano ne trebamo vise trositi prostor na forumu.
Pozdrav
Leon[smiley9][smiley9][smiley9]
Ponoviću idemo up, pre brzo padamo da bi ovo bilo ozbiljno ili mislite da će se burza raspasti?
Moze molba prema moderatoru;
Da se politicke parole maknu na dio bez cenzure? Jasno je da izbori imaju utjecaja; ali tko ce izdrzati do kraja predizborne kampanje, ovi sto su stranacki orijentirani ce nas pokopati, a pitanje dana kada ce biti na pa* ma**er
potpisujem i to tražim-molim već duže vrijeme[smiley1]
Nešto se crvene fondovi[smiley2]
vipy: ” Moze molba prema moderatoru; Da se politicke parole maknu na dio bez cenzure? Jasno je da izbori imaju utjecaja; ali tko ce izdrzati do kraja predizborne kampanje, ovi sto su stranacki orijentirani ce nas pokopati, a pitanje dana kada ce biti na pa* ma**er ” potpisujem i to tražim-molim već duže vrijeme[smiley1]
Šta je, frka?? Počeli ste sumnjat ne samo u svoja politička uvjerenja nego i u svoju strategiju investiranja. Bit će škrguta zubiju koliko te volja.
toka:
”
vipy: ” Moze molba prema moderatoru; Da se politicke parole maknu na dio bez cenzure? Jasno je da izbori imaju utjecaja; ali tko ce izdrzati do kraja predizborne kampanje, ovi sto su stranacki orijentirani ce nas pokopati, a pitanje dana kada ce biti na pa* ma**er ” potpisujem i to tražim-molim već duže vrijeme[smiley1]
”
Šta je, frka?? Počeli ste sumnjat ne samo u svoja politička uvjerenja nego i u svoju strategiju investiranja. Bit će škrguta zubiju koliko te volja.
ma nije prijatelju nego stvarno je to dosta da velika većina onih koji tišu o politici ili reklamiraju neku političku stranku to rade i iz tih prostorija i na taj način samo smeta nama koje to ne interesira. ima stvarno dosta političkih tema po raznim forumima pa neka se tamo prepucavaju a ima i par tema na ovom forumu tamo neka daju komentare , reklame i slične dosjetke i laži.[smiley2]
a ha, skida se dlkv…bit će da je došlo miz guzice u glavu…još samo da proradi pbz…[smiley2]