Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Korekcija je kao jato gusaka. Splašiš jednu, odoše sve.
[smiley2][smiley2][smiley2]

Korekcija je ko metak u celo! Sprasis jedan i miran si za sva vremena…[smiley5]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

studoš:

Korekcija je kao jato gusaka. Splašiš jednu, odoše sve.
[smiley2][smiley2][smiley2]

Korekcija je ko metak u celo! Sprasis jedan i miran si za sva vremena…[smiley5]

Misliš “gumeni” metak..ili “lucky bullet”

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Vraća se sve polako , ja se još uvijek nadam kupiti jednu dionicu , ali kako je krenulo sumnjam.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Misliš “gumeni” metak..ili “lucky bullet”

Ni jedno ni drugo… meni treba srebrni metak[smiley2]

Pa nemojte tako kolega, još ste “mladi”. Još je puno love ostalo za zaraditi i puno nestrpljivih plavuša za odraditi…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Kolega nemojte tako. Pa zna se da kolega Cartmann ima ” daleko najvećeg ” ali izgleda da se on danas prebacio na američko tržište.

Kolega nemojte tako. Pa zna se da kolega Cartmann ima ” daleko najvećeg ” ali izgleda da se on danas prebacio na američko tržište.

zar niste citali temu ZLAR kolega, mozda nam je kolega cartmann zavrsio iza resetaka[smiley10]

Ako sutra nastavimo dolje, ovo bi moglo potrajati. Predlažem da odaberemo 3-4 likvidnije dionice i idemo lupati po njima. Zašto da lova stoji.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

[color=blue][/color][smiley7]

Ako sutra nastavimo dolje, ovo bi moglo potrajati. Predlažem da odaberemo 3-4 likvidnije dionice i idemo lupati po njima. Zašto da lova stoji.

Konspirativne teorije
Ajmo lupati po VIRO, PODR, SAPN, LVCV[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

quark: ” Ako sutra nastavimo dolje, ovo bi moglo potrajati. Predlažem da odaberemo 3-4 likvidnije dionice i idemo lupati po njima. Zašto da lova stoji. ” Konspirativne teorije Ajmo lupati po VIRO, PODR, SAPN, LVCV[smiley2]

SAPN i LVCV bi mogle proci ali prve dvije nikako.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

hmm… meni se ipak čini VIRO najizglednijim, jer ima utaban put rasta, a osim toga njegova perioda je gotovo kao po defaultu…

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

New Report

Close