Alien:
”
febo: ” ak se ponovi repriza nakon povrata love od HT-a, onda bi slijeći tjedan, za promjenu, Crobex mogao i malo porasti vezano za igru fondova i IPO ATGR-a. ” A trebao bi. Crobex je na donjem bollingeru kojeg do sada nije NIKAD probio.
”
vidićemo u ponedjeljak. kako burza ne radi ni danas ni sutra, u ponedjljak bi mogli očekivati j…..dobar promet.
očekujem sve osim stagnacije.
I ja se nadam. Ipak nadam se da necemo jos dolje jer ak se probije taj bollinger onda smo u situaciji u kakvoj jos nismo nikad bili. A ne bih volio ni da budemo [smiley2]
febo: ” Alien: ” febo: ” ak se ponovi repriza nakon povrata love od HT-a, onda bi slijeći tjedan, za promjenu, Crobex mogao i malo porasti vezano za igru fondova i IPO ATGR-a. ” A trebao bi. Crobex je na donjem bollingeru kojeg do sada nije NIKAD probio. ” vidićemo u ponedjeljak. kako burza ne radi ni danas ni sutra, u ponedjljak bi mogli očekivati j…..dobar promet. očekujem sve osim stagnacije. ” I ja se nadam. Ipak nadam se da necemo jos dolje jer ak se probije taj bollinger onda smo u situaciji u kakvoj jos nismo nikad bili. A ne bih volio ni da budemo [smiley2]
sve u svemu zbilja čudna godina na ZSE, ne znam što možemo očekivati u budučnosti. ja se pripremam na impact u regiju. idem na konfernciju BSE u Beogradu za dva tjedna, razmišljam o altrentivnom povlačenju djela portfelja sa ZSE i ulaganju na Belex.
…. a u prilog mojim razmišljanjima govori činjenica da KBC namjerava u Belex uložiti par mlrd EUR-a.(objavljeno u PD prije par dana)
Sve je to uredu Febo ali vlada Kosova predložila parlamentu da proglasi neovisnost 10.12 pa šta bude ko ih prizna prizna
Mislim da u Srbiji sledećih par dana se sprema potop zato će naši fondovi morati dizati nas da kompenziraju gubitke u regiji želim svima sledeći tjedan jaki rast
biti će tu još svega a šta možemo jer dok nekome ne smrkne – drugome ne osvane (osim ponekad)
[smiley2]
Sve je to uredu Febo ali vlada Kosova predložila parlamentu da proglasi neovisnost 10.12 pa šta bude ko ih prizna prizna Mislim da u Srbiji sledećih par dana se sprema potop zato će naši fondovi morati dizati nas da kompenziraju gubitke u regiji želim svima sledeći tjedan jaki rast
i ja imam takve dileme. međutim, priznanje Kosova u momentu najvjerojatnije će negativno djelovati na Belex
a posredno i na Crobex kao i na sve indexe u regiji, nakon toga mislim da će Amerikaci i EU upucati preko 10 mlrd dolara u Srbiju pa će Belex vrtoglavo naprijed. Anyway i ovdje vrijedi ona stara..”Tko ne riskira, ne profitira” a sad je pravi tren za udar na fundamente na Belexu(ENHL,TIGR,AGBN itd…)
regija nam podrhtava pomalo, index makedonske burze danas pao za -6.36% !
prava prilika za ulaz[smiley2]
Centurion: ” regija nam podrhtava pomalo, index makedonske burze danas pao za -6.36% ! ” prava prilika za ulaz[smiley2]
ne bih se slozio, treba pricekat dok se ne vidi koliko ce ova korekcija potrajat
febo: ” Centurion: ” regija nam podrhtava pomalo, index makedonske burze danas pao za -6.36% ! ” prava prilika za ulaz[smiley2] ” ne bih se slozio, treba pricekat dok se ne vidi koliko ce ova korekcija potrajat
kad jednom završi onda će možda biti kasno, ja ovih dana krećem.
…BTW da si širi puk upitao što misli o ulaganju u dionice u Hrvatskoj godine 1999., grohotom bi ti se nasmijali, a sad se smiju oni koji su tada imali muda da to naprave, ostali kukaju( i ja sam među ovim drugima, nažalost,pa ne želim još jednom istu grešku napraviti iako je zlatno doba Belexa već pomalo iza nas)