Petak je radni dan, ali ZSE ne radi, evo vam link!
Živjeli!
http://www.zse.hr/wiki.php?sessionId=a88e7deec6ca3d79048062bd3d9b1269&wiki=Holidays
za usporedbu, njemačka burza je nedavno radila na glavni njemački praznik dan ujedinjenja.
a hrvatska burza je u 2006. imala 10 neradnih dana, u 2007. ih odjednom ima 15.
za usporedbu, njemačka burza je nedavno radila na glavni njemački praznik dan ujedinjenja.
a hrvatska burza je u 2006. imala 10 neradnih dana, u 2007. ih odjednom ima 15.
dobro je da se malo ohlade glave.
ima i termin za to…..NEODGOVORNI AMATERI.
Odakle im pravo meni a i svima vama onemoguciti rad samo zato jer se njima ne radi?????
[smiley13]
Alien:
”
mravak: ” Alien: ” Radi li buzra u petak? Ne vidim nis na ZSE ” Ne radi! 1. i 2. studenog – Svi sveti i Dušni dan ” A po kojem je to zakonu Dušni dan neradan???”
Burza ima svoje zakone, ovo nije prvi put da spajaju petak ako je četvrtak praznik. Težak je to posao [smiley2]
Mislim da tu ima osnove za jednu finu tuzbu. Nisu oni privatna firma pa da si mogu odredjivati radne i neradne dane kako im se svidi. Bas cu popricat s odvjetnikom.
Mislim da tu ima osnove za jednu finu tuzbu.
To kolega,držite se one fine zagorske “Sve Vas bum tužil“[smiley2][smiley2]
A pravosuđe u Hrvata jedva čeka i promtno na sve tužbe regira![smiley8]
Namjerno ne radi da se makne agent s T HT-a[smiley1]
Croblack: ” Alien: ” mravak: ” Alien: ” Radi li buzra u petak? Ne vidim nis na ZSE ” Ne radi! 1. i 2. studenog – Svi sveti i Dušni dan ” A po kojem je to zakonu Dušni dan neradan???” Burza ima svoje zakone, ovo nije prvi put da spajaju petak ako je četvrtak praznik. Težak je to posao [smiley2] ” Mislim da tu ima osnove za jednu finu tuzbu. Nisu oni privatna firma pa da si mogu odredjivati radne i neradne dane kako im se svidi. Bas cu popricat s odvjetnikom.
nisu niti državna.(vlasnici burze su hrvatski brokeri).
Bas zanimljivo,odakle se oni financiraju, iz proracuna ili???
ne, imaju vlastite izvore prihoda. objavljeno i neki dan u novinama (ne sjećam se u kojima,PD ili Lider).
brokeri plaćaju promet po transakcijama, tu su pretplate na monitore,članarine i sl.
izašla izvješća na http://www.zse.hr za Ingru i PBZ,
po meni nije baš sjajno ni jedno ni drugo [smiley16]