Ove godine hrvatski građani dočekuju 31.10. svjetski dan štednje sa rekordnih 104 milijarde kuna depozita. Izvor ht teletekst. Ima para, nema straha![smiley2]
fazan: ” Tržište nije precijenjeno zbog perspektive.” ima jedna definicija, doduše u optici: Perspektiva u optici označava pojavu prividnog smanjenja likova i predmeta razmjerno njihovoj udaljenosti od gledatelja.
moram priznati zagonetno …
jel’ to u korist ili protiv moje teze ?
fazan:
”
Tržište nije precijenjeno zbog perspektive.”
ima jedna definicija, doduše u optici:
Perspektiva u optici označava pojavu prividnog smanjenja likova i predmeta razmjerno njihovoj udaljenosti od gledatelja.
Hehe, zanimljiva paralela sa tržištem. [smiley11]
jel’ to u korist ili protiv moje teze ?
a, ovisi o perspektivi [smiley1]
Caymane ti si neunistiv,panika vlada jos kad ekipa procita tvoje postove,ode sve u k….c[smiley2]Nek pada ,rast ce[smiley2]
Slažem se da će rasti, i padati i rasti jer to je burza.
Pokušavam skontat zašto recimo već dva dana ne pada ULPL, čak je trenutno i u malom plusu.
Jedino što vidim – nema fondova u Top10.
Pokušavam skontat zašto recimo već dva dana ne pada ULPL, čak je trenutno i u malom plusu. Jedino što vidim – nema fondova u Top10.
Znači da će pasti kada fondovi požele ući u top10.
mogao bi Crobex, ako ovako nastavi ponovo ispod 5000. odlicna prilika za kupnju.
Mislim da je ovo dobar razvoj situacije za sve ozbiljne ulagače. Fondovi su majstorski odigrali zadnjih mjesec dana. Gomila je otišla u HT, tu su ih držanjem cijene natjerali da jeftino prodaju i odu u neke druge dionice koje su u međuvremeno “ludovale”, tamo su im pokupili lovu, a sad slijedi korekcija. Većina novih će prodati pošto-poto i nikad se više neće vratiti na burzu. Ja sam oduševljen. Mislim da ću burzu ponovo početi pratiti tek kad se vartim sa skijanja [smiley2]
SLK:
”
Pokušavam skontat zašto recimo već dva dana ne pada ULPL, čak je trenutno i u malom plusu. Jedino što vidim – nema fondova u Top10.”
Znači da će pasti kada fondovi požele ući u top10.
?
Ulazili bi oni, ali im nitko neda dovoljno dionica, barem ne za Top10. A i bez njih ide dobro.
Anyway, nije tema za to.
Samo sam to povezao da možda ne pada zbog toga što nema institucionalnih ulagača u Top10.
mogao bi Crobex, ako ovako nastavi ponovo ispod 5000. odlicna prilika za kupnju.
Čega, Crobexa?
SLK, shvatio sam.