Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

raste pritisak na prodaji na VIRU iako ne znam zašto. vjerojatno netko krupniji izlazi.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ista stvar i na DLKV.

Mislim da će sutra opet sve zaronizi još malo

apeliram na pučanstvo da smo u tjednu kad se mirno i dostojanstveno sjećamo onih koji više nisu s nama, pa da isto tako lijepo dostojanstveno trguju a ne lupaju panično [smiley11]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

1G krepala…[smiley13]

raste pritisak na prodaji na VIRU iako ne znam zašto. vjerojatno netko krupniji izlazi.

možda zato što je na ovim razinama skupo …

I love the Smell of Profits in the Morning

fondovi skidaju crobex dok ne prodje IPO atgr-a i dobiju lovu nazad da se jeftino vrate u svoje dionice.Jednostavno to je zakon jaceg

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

febo: ” raste pritisak na prodaji na VIRU iako ne znam zašto. vjerojatno netko krupniji izlazi.” možda zato što je na ovim razinama skupo …

a što u Hrvatskoj nije skupo na ovim razinama?

VIRO izbombardiran. Progutan onaj nalog od 500+ komada na kupnji. [smiley10]

možda zato što je na ovim razinama skupo …

na cijeni od 1.520 P/E je 12,2. ovo je skupo samo ako se očekuje smanjivanje dobiti. ako se očekuje ista razina dobiti sljedećih godina (znači, bez povećanja) onda je malo jeftinije nego bi trebalo. ako se očekuje rast dobiti – onda je jeftinjak.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

A ,,,,,lijepo se rumenimo danas.[smiley10][smiley8][smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

VIRO izbombardiran. Progutan onaj nalog od 500+ komada na kupnji. [smiley10]

Čini se da sam bio u pravu s Viro. Marinko je vjerojatno riješio stvar s P&L. Nemam zdravijeg objašnjenja

Hell is Empty and all the Devils are Here

a i danas cemo u crveno

New Report

Close