Dok cijeli svijet zeleni mi padamo,to ti je naša burza.Više sliči na lutriju nego na burzu.
Bolje uložit dvaput na Arsenal i imaš sigurnih 100% prinosa. A ne ovako[smiley1]
Gledamo “cijeli svijet” samo kad se kod nas crveni a kod njih zeleni.
Dobro je, znači kasnimo samo jedan dan za svijetom!
svugdje ista taktika (dlkv, tisk, t-th itd.) fond sa par stotina dionica odredi gornju granicu koju onda sve više spušta, a vi se dolje koprcajte, a kad se dovoljno spusti onda kupuju.
Kod nas se uvijek čeka zadnji tren,zadnja lopta a onda lopta ide fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Meni se čini da je MEDIKA jako vrijedna lopta s fundamentima,vidim da je počela rasprodaja nekih šupljih da bi se krenulo u Mediku,samo slaba prodaja,nema veće količine za kupit
Tek sad je počeo potop, prva kupnja VDKT na 3900 [smiley9], KOEI na 1216 [smiley8]…
Tek sad je počeo potop, prva kupnja VDKT na 3900 [smiley9], KOEI na 1216 [smiley8]…
VDKT realno vrijedi 1000 kn, pa ništa čudno
Hvala budd da netko misli da neki graadjevinari ipak su prenapumpani.
Zar en vidite da skoro svi gradjevinci koji rade sa drzavom idu u jaki diskont da dobiju poslove.
PA sta ce mi takva firma koja kupuje posao i tako skriva i stedi dobit tj. izvlaci na neznam koje nacine.
VDKT, HDEL, neidem u to pa neka i raslo.
Samo INGRA i eventualno THNK.