Alien: ” TunaSalad: ” da li fondovi mogu prodavati još ovaj tjedan ako hoće u ATGR? jeli to razlog zastoja/laganog pada? ” Ako sam dobro upamtio institucionalci mogu do 6.11. davati ponude za ATGR. Pema tome… ” Dobro si upamtio..
A ja zaboravio pa se ponadao!
Smatram da je upravo Atlantic uzrok zastoja, barem u većem dijelu. Ponešto i dalje “jeftin” HT. IPO rasturaju tržištem.
Slažem se. Ali proći će i to.[smiley2]
SLK: ” Smatram da je upravo Atlantic uzrok zastoja, barem u većem dijelu. Ponešto i dalje “jeftin” HT. IPO rasturaju tržištem. ” Slažem se. Ali proći će i to.[smiley2]
Je, a onda dolazi Optima …
A ja mislio H1?[smiley9]
Uskoro ću svoj d.o.o. pretvoriti u d.d., napisati vraški poslovni plan i krenuti s IPO-om. Još ću vam obećati spektakularan rast dobiti u 2012-oj, tako da opravdam visoku inicijalnu cijenu dionice.
Treba mi otprilike 200 milijuna kn kapitala, tako da nitko neće ostati kratkih rukava[smiley1]
valentine:
”
SLK: ” Smatram da je upravo Atlantic uzrok zastoja, barem u većem dijelu. Ponešto i dalje “jeftin” HT. IPO rasturaju tržištem. ” Slažem se. Ali proći će i to.[smiley2]”
Je, a onda dolazi Optima …
Optima IPO nema sanse biti ni priblizno kao ATGR a kamoli HT
Za razliku od HT Optimi rastu i prihodi i dobit.
Normalno i logicno. Jedino sto su im i prihodi i dobit x puta manji od HT-ovog
zzidak: ” Za razliku od HT Optimi rastu i prihodi i dobit. ” Normalno i logicno. Jedino sto su im i prihodi i dobit x puta manji od HT-ovog
I dug.
Optima izlazi na burzu jer nemoze vise dobiti kune kredita.
evo vam primjer da nase trziste je jakooo cudno… pogledajte vani sve zeleno a kod nas crobex u minusu…zato jednostavno nema pravila za ovo trziste
Zapravo je jednostavno. Ima pravila. Kad su vani kataklizme i katastrofe i globalni slomovi onda to ima utjecaja na nas, a kad je vani sve super onda smo svoji[smiley1]