Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
zaba brokeri ….mislim da nikad više…
Ja ih uspio dobit,nakon 45 min[smiley7]
Ako me nema ,znaci da nisam tu.
da li fondovi mogu prodavati još ovaj tjedan ako hoće u ATGR? jeli to razlog zastoja/laganog pada?
Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch
..A baš ti je velik izlazak na INGRI…cca.10kom.Ne moraš se previše “brinuti”!
Ne mislim danas[smiley11]prošli tjedan je bilo aktivno…
dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)
da li fondovi mogu prodavati još ovaj tjedan ako hoće u ATGR? jeli to razlog zastoja/laganog pada?
Mogući razlog trenutnog stanja na tržištu su izbori za mjesec dana,narod na HT,precjenjenost tržišta,spominjana financijska kriza…
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
TunaSalad: ” da li fondovi mogu prodavati još ovaj tjedan ako hoće u ATGR? jeli to razlog zastoja/laganog pada? ” Mogući razlog trenutnog stanja na tržištu su izbori za mjesec dana,narod na HT,precjenjenost tržišta,spominjana financijska kriza…
Ako sam dobro upamtio institucionalci mogu do 6.11. davati ponude za ATGR. Pema tome…
TunaSalad: ” da li fondovi mogu prodavati još ovaj tjedan ako hoće u ATGR? jeli to razlog zastoja/laganog pada? ” Ako sam dobro upamtio institucionalci mogu do 6.11. davati ponude za ATGR. Pema tome…
Dobro si upamtio..
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Smatram da je upravo Atlantic uzrok zastoja, barem u većem dijelu. Ponešto i dalje “jeftin” HT.
IPO rasturaju tržištem.
No respect
I dalje je blago crvenilo i svrbež na prstima prodavatelja…
Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.