Idem ja po svoj BLUES HARP…. vidim već…. smiješi mi se ona THE SKY IS CRYING…..[smiley2][smiley2]
Na svu sreću trenutno sam 75% u cashu. (onih 25 je ZLAR-u). Ali , vidim bit će prilika za kupovinu… Samo još je rano [smiley2]
Ja sam “sva sreća ” 90 % u dionicama i to trenutno samo jednoj.
[smiley7]
Ja sam “sva sreća ” 90 % u dionicama i to trenutno samo jednoj.
[smiley7]
Šališ se!?[smiley4]
Ajde dobro , malo sam se preračunao , ovo je bilo onako od oka , nije 90 % ali je dosta.
Ma ja sam 100% u dionicama. Nije ova korekcija loša za korekciju strategije.
Nisam daytrader, ali ponekad treba povući KP u danu. Bilo je lijepih prilika.
Možda nešto promijenim…
Ajde dobro , malo sam se preračunao , ovo je bilo onako od oka , nije 90 % ali je dosta.
Joj, joj…. nije da ti pametujem, kolega dragi, ali ja ne bi 90% svog portfelja uložio ni u vlastitu firmu. Možda ni 50%. [smiley6]
Ma bit će sve 5.
[smiley11][smiley11]
Scenarij:
fond manager, neki od ovih s ovog i drugih foruma da ih ne imenujem + plaćeni članci po novinama i ajmo šibaj da se bliži ili je došla korekcija.
Najbolji primjer sam ja, pratim forum, štampu, malo crvenila i odmah mičem sve naloge s kupnje. Pa kad svi pričaju valjda je korekcija, i tako fond manageri zavladali tržištem i na sve strane plaše korekcijom, a onda brže bolje nekolicina počne prodavati, a onda slijede margin calllovi i tako se čeka kraj korekcije dok se ne proda to što se mislilo i ne sruši dovoljno cijena, jer ne vjerujem da ima puno onih koji prodaju na nižim cijenama ako su kupovali na višim.
Korekcija = inekcija
Scenarij:
fond manager, neki od ovih s ovog i drugih foruma da ih ne imenujem + plaćeni članci po novinama i ajmo šibaj da se bliži ili je došla korekcija.
Najbolji primjer sam ja, pratim forum, štampu, malo crvenila i odmah mičem sve naloge s kupnje. Pa kad svi pričaju valjda je korekcija, i tako fond manageri zavladali tržištem i na sve strane plaše korekcijom, a onda brže bolje nekolicina počne prodavati, a onda slijede margin calllovi i tako se čeka kraj korekcije dok se ne proda to šro se mislilo i ne sruši cijena, jer ne vjerujem da ima puno onih koji prodaju na nižim cijenama iako su kupovali na višim.
Korekcija = inekcija
Ne poričem vaše razmišljanje (čak se djelomično slažem), ali mislim da je stvar malo kompleksnija i fali još nekoliko faktora u cijeloj priči.
Ne pada mi napamet prodavati. Svaka oluja prođe…neka prije, a neka još prije..[smiley2]
plavi: ” Ajde dobro , malo sam se preračunao , ovo je bilo onako od oka , nije 90 % ali je dosta. ” Joj, joj…. nije da ti pametujem, kolega dragi, ali ja ne bi 90% svog portfelja uložio ni u vlastitu firmu. Možda ni 50%. [smiley6] Ma bit će sve 5. [smiley11][smiley11]
Ne bih se složio sa vama kolega , bitno je ne sva jaja u jednu korpu, zašto ne bi uložili 50-80 % u nešto ako ste tako sigurni u to?
Istina to je kod mene rijetkost , dapaće , do sada se desilo samo jednom i to kod Plive.
Ne bih se složio sa vama kolega , bitno je ne sva jaja u jednu korpu, zašto ne bi uložili 50-80 % u nešto ako ste tako sigurni u to?
Istina to je kod mene rijetkost , dapaće , do sada se desilo samo jednom i to kod Plive.
Ne bih više zalazio u dublje rasprave, kolega. Ali mislim (možda pogrešno), da je to još uvijek premala diverzifikacija portfelja. Znam, svatko ima svoj pogled, i svoju viziju. Zato poštujem vašu odluku i ispričavam se zbog primjedbe da vam je previše fonda u jednoj dionici.
[smiley10]