drugovi, pa IGH i INGR se uvijek prate prema tome meni je kao zagrizenom IGHasu drago da INGR raste jer to znaci da u par dana slijedi i rast moje uzdanice. Kod INGR bi moglo biti vise straha za FI-eve nego kod IGH ali obje su sigurne luke s tim da IGH postaje nesto puno vece, regionalni lider u svakom smislu.
Ne znam koliko se kolege dijonicari sjecaju ili su upoznati sa postratnim (ww2) konzorcijem exyu firmi. Tako nesto nam po svemu sudeci slijedi gdje ce u kljucnim ulogama biti ove dvije firme uz onog famoznog giganta koji nije na burzi.
drugovi, pa IGH i INGR se uvijek prate prema tome meni je kao zagrizenom IGHasu drago da INGR raste jer to znaci da u par dana slijedi i rast moje uzdanice. Kod INGR bi moglo biti vise straha za FI-eve nego kod IGH ali obje su sigurne luke s tim da IGH postaje nesto puno vece, regionalni lider u svakom smislu. Ne znam koliko se kolege dijonicari sjecaju ili su upoznati sa postratnim (ww2) konzorcijem exyu firmi. Tako nesto nam po svemu sudeci slijedi gdje ce u kljucnim ulogama biti ove dvije firme uz onog famoznog giganta koji nije na burzi.
Misliš na ovo? Izradili stručnjaci IGH i Žderič ( konstruktor ) & CO.
” Ingra je stožerna organizacija koja organizira djelatnosti “klastera”. Naravno da za tu ulogu treba radikalno redizajnirati postojeću organizaciju, vlasničku i kadrovsku strukturu.
• Ingra uglavnom trajno organizira obradu inozemnog tržišta svojom mrežom uime i za račun “klastera”, vodi sve inozemne poslove za sve grupacije koje financiraju hladni pogon sustavom doprinosa koji istodobno odražava i vlasničku strukturu.
• Ingra na domaćem tržištu na poslovima “klastera”, kad se očekuje inozemna konkurencija i na velikim projektima organizira zajednički nastup sporazu-mom o nuđenju, organizira financijsku podršku projektu ili investitoru, koju uobičajeno nude strani konkurenti, a pojedinačno danas ni jedna naša tvrtka
svi koji imate pst na “obaracu” pri eventualnoj pobjedi SDP-a na predstojecim izborima, jedna ohrabrujuca vijest iz danasnjeg PD-a: “….SDP vidi u implementiranju poreza na kapitalnu dobit, koji bi Jurciceva Vlada uvela od 01.sijecnja 2009.Rijec je o porezu na dividendu vecu od 50.000,00 kn….”
dakle, mozete mirno spavati jos godinu dana (naravno sve u slucaju pobjede SDP-a)
Plavi, vidim da si solidno upoznat, lijepo. Iako na tvrdo č završavaju slovenčad a ne naši ljudi:)
svi koji imate pst na “obaracu” pri eventualnoj pobjedi SDP-a na predstojecim izborima, jedna ohrabrujuca vijest iz danasnjeg PD-a: “….SDP vidi u implementiranju poreza na kapitalnu dobit, koji bi Jurciceva Vlada uvela od 01.sijecnja 2009.Rijec je o porezu na dividendu vecu od 50.000,00 kn….”
dakle, mozete mirno spavati jos godinu dana (naravno sve u slucaju pobjede SDP-a)
[smiley2][smiley2] vadimo se malo vidi i on da se malo zaletio a i panoi od HDZ-a su osvanuli vec[smiley1]
Plavi, vidim da si solidno upoznat, lijepo. Iako na tvrdo č završavaju slovenčad a ne naši ljudi:)
Obrati se svojima iz IGH, oni su to većinom pisali.[smiley1]
Glasam još za IPO Konstruktora, za njih mi je žao da ih nema na burzi!
ha-ha, ne vjerujem, ako ikad bude da ce bit “jeftin IPO”
P.S.
i ja o tome sanjam[smiley2]
Danas je zadnji dan za Atlantic, tako da očekujte ništa.