ti bokca, potop na VIRU se nastavlja. pouka: dobro izvješće = prodaj, loše izvješće – kupi odmah [smiley7]
danas je zadnji dan za prodaju dionica tak dok SDA namiri možese još kupit atlantic..jel to tak..ja i dalje tvrdim da rodaja donica nije dobar posao da bi se ušlo u atlantic..
neznam jeste li primjetili kako se prije ovih izbora jedna firma provlaci svaki dan s nekom novom vijesti…kao, novi poslovi, nova ugovarnja, nova pruzimanja, itd….
bas mi se cini da je netko iz politike posebno forsira, al da se nista ne vidi, nego onako da ispadne sve regularno[smiley8]
mislim da svi znate o kojoj firmi mislim[smiley7]
kakva trgovina na inu, ma sve se kupuje i ispod 2690, već 9 milja prometa[smiley2]
danas je zadnji dan za prodaju dionica tak dok SDA namiri možese još kupit atlantic..jel to tak..ja i dalje tvrdim da rodaja donica nije dobar posao da bi se ušlo u atlantic..
Ja imam i keš za Atlantic pa ga neću kupiti. A tko sad zbog njega prodaje dionice, taj neće dugo opstati na burzi. I bolje, takvi nam ne trebaju.
u top 10 po prometu jedna na nuli, jedna u plusu sve ostalo[smiley16]
Crobex -0,198[smiley16]
a poslije 14h?
Kako zadnji dan, sutra je zadnji dan za Atlantic:
26.10.
29.10.
30.10.
31.10. (T +3)
Znači još sutra do podne, a onda…tko zna
Zanima me koji to slijepci lupaju po bidu na Đuri i Atln???
Sretno im bilo! I nek ne cvile za koji dan (dok dionice porastu) na forumu da su im te dionice precjenjene.[smiley1][smiley1][smiley1]
Kako zadnji dan, sutra je zadnji dan za Atlantic:
26.10.
29.10.
30.10.
31.10. (T +3)
Znači još sutra do podne, a onda…tko zna
Sutra ti više nije sigurno a bogme ni danas. Tako je bilo i za HT. No, neću tumačiti, samo prodavajte.[smiley2]
Kako nije sigurno, o čemu ti to?
Sigurno je, i još sutra se može prodati da bi se kupilo Atlantic u srijedu te će i tako biti.