gotovo. ipak 0,82% danas uz 96 milja prometa.nije lose.
vise od pola prometa HT i VERN.
mali ispravak 145 milja prometa. trecina ht i vern
procitao redovni promet na Mostichu, ako grijesim hvala na ispravci.
procitao redovni promet na Mostichu, ako grijesim hvala na ispravci.
Index gledaš na Mostichu, a prometu moraš pribrojati i promet sa ATM, pogotovo otkad je tamo HT i danas zanimljiva Veterina.
Nego, koliki su prihodi od prodaje brodova?
MG
Od ukupnih prihoda 395, oko pola (202) je od prodaje brodova.
Ali to tako gledati je kao izvlačiti riječi iz konteksta. To treba dublje sagledati i ti to znaš.
febo: ” procitao redovni promet na Mostichu, ako grijesim hvala na ispravci. ” Index gledaš na Mostichu, a prometu moraš pribrojati i promet sa ATM, pogotovo otkad je tamo HT i danas zanimljiva Veterina.
dobro poznajem metodologiju ZSE i vjerujem da je tako. vec mi ide na zivce pratiti trgovanje na dva monitora. kad ce taj OMX?
fazan: ” Nego, koliki su prihodi od prodaje brodova? MG ” Od ukupnih prihoda 395, oko pola (202) je od prodaje brodova. Ali to tako gledati je kao izvlačiti riječi iz konteksta. To treba dublje sagledati i ti to znaš.
I ti isto tako dobro znaš što je prihod iz osnovne djelatnosti, a što je izvanredni prihod. Ako usporediš brodare, ULPL ima najbolje pokazatelje. Izbi prodaju brodova iz toga pa ćeš dobiti realniju sliku.
Onaj tvoj upis na koji sam reagira, djeluje dosta navlakački, što tebi inače nije svojstveno. To je kao neka poluinfo. Normalno je da svako treba proučiti materiju prije nego što uleti.
NHF
P.S. evo vidiš da je i vipy počeo drukati na SPPL, samo ne kužim što mu to treba [smiley2][smiley2][smiley2]
Lijepo je krenulo čišćenje na viaduktu u 20 -tak minuta više od 1,1 milja prometa.
Za sad po prometu drži NO1!!!!
BOJOPLAST d.d. – prijem u trgovinu
(2007-10-24)
Dana 25. lipnja 2007. godine biti će primljene u trgovinu u Usporedno Tržište redovne dionica društva BOJOPLAST d.d. iz Pule.
Trgovina predmetnim dionicama započet će istog dana, 25. listopada 2007. godine putem trgovinskog sustava BTS.
SLK:
”
fazan: ” Nego, koliki su prihodi od prodaje brodova? MG ” Od ukupnih prihoda 395, oko pola (202) je od prodaje brodova. Ali to tako gledati je kao izvlačiti riječi iz konteksta. To treba dublje sagledati i ti to znaš.”
I ti isto tako dobro znaš što je prihod iz osnovne djelatnosti, a što je izvanredni prihod. Ako usporediš brodare, ULPL ima najbolje pokazatelje. Izbi prodaju brodova iz toga pa ćeš dobiti realniju sliku.
Onaj tvoj upis na koji sam reagira, djeluje dosta navlakački, što tebi inače nije svojstveno. To je kao neka poluinfo. Normalno je da svako treba proučiti materiju prije nego što uleti.
NHF
P.S. evo vidiš da je i vipy počeo drukati na SPPL, samo ne kužim što mu to treba [smiley2][smiley2][smiley2]
Ma nema HF među nama, jer smo takve stvari prošli. A rasprava je OK.
Samo maknuti prihode od prodaje brodova je neispravno. ULPL za razliku od nekih ne usklađuje svaki kvartal vrijednost brodova u FI.
Ja sam ipak jučer maknuo sav prihod od brodova ove godine, stavio 400.000 dionica (što će tek biti nakon dokapa) i cijenu od 3.500. I opet je bila u rangu sa konkurekcijom a od nekih i povoljnija. A da ne kažem da je flota povećana za 20% ovih dana, kupovinom bulkera, što će tek donositi prihode u slijedećim kvartalima.
Tako da ja imam vjere u ULPL, a izgleda i ulagači, jer uspjeva i danas i jučer biti u plusu u ovim ne baš sjajnim danima za većinu brodara.
Što se tiče navlačenja, ja sam već rekao da mi nije jasno zašto bi netko navlačio na ULPL, kad je dionica itekako likvidna i par stotina tisuća kuna sa Foruma ne znači baš ništa. [smiley11]