SLK:
”
Dobit ULPL 3Q 88 milijuna kuna. Razmislite, ne nagovaram.”
Od toga od prodaje brodova: _______
Bolje je od INDG.
SLK: ” Dobit ULPL 3Q 88 milijuna kuna. Razmislite, ne nagovaram.” Od toga od prodaje brodova: _______
samo posljedica toga sto nerevaloriziraju brodove; da nije toga koliki bi im bio BV? Ili jednostavnije koliki je NAV?
BTW, imaju dosta financijskih prihoda…?
Uzlet europskih indeksa na krilima dobrih poslovnih rezultata
Europski burzovni indeksi jutros su porasli pod utjecajem dobitaka na američkim burzama, snažnih rezultata poslovanja inženjerskih grupa te sudske odluke zbog koje će biti lakše preuzeti Volkswagen.
BTW, imaju dosta financijskih prihoda…?
to je valjda: “… zbog transfera zadržane dobiti inozemne podružnice iz proteklih razdoblja.” iz napomena.
vipy: ” BTW, imaju dosta financijskih prihoda…? ” to je valjda: “… zbog transfera zadržane dobiti inozemne podružnice iz proteklih razdoblja.” iz napomena.
vjerojatno tu ima i pozitivnih tecajnih razlika USD-EUR-HRK
fazan: ” SLK: ” Dobit ULPL 3Q 88 milijuna kuna. Razmislite, ne nagovaram.” Od toga od prodaje brodova: _______ ” samo posljedica toga sto nerevaloriziraju brodove; da nije toga koliki bi im bio BV? Ili jednostavnije koliki je NAV? BTW, imaju dosta financijskih prihoda…?
ajd sad probaj na hrvatskom odgovoriti
[smiley2][smiley2][smiley2]
fazan: ” SLK: ” Dobit ULPL 3Q 88 milijuna kuna. Razmislite, ne nagovaram.” Od toga od prodaje brodova: _______ ” Bolje je od INDG.
uf, al smo uvredljivi …
ja samo ne želim da te neki novinar prozove[smiley2] da nisi dao potpunu info i da si navodio nove dioničare na razne navlakuše … [smiley2][smiley2]
vipy: ” BTW, imaju dosta financijskih prihoda…? ” to je valjda: “… zbog transfera zadržane dobiti inozemne podružnice iz proteklih razdoblja.” iz napomena.
Procitao i zaboravio, u pravu si.
Samo se ti smij fazancicu, sezona lova je u tijeku… [smiley2]
ne može čovjek opaliti kontru, a da ga njegovi ne operu …
[smiley2]
uf, al smo uvredljivi …
ja samo ne želim da te neki novinar prozove[smiley2] da nisi dao potpunu info i da si navodio nove dioničare na razne navlakuše … [smiley2][smiley2]
Znaš ti da bih ja imao adekvatan odgovor za svakog novinara. [smiley2]
P.S.: nema uvrede. Milo Hrnić za Drago Diklić. [smiley1][smiley2]