Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Veterina tone polako ali sigurno, hoće li ovo biti fijasko od IPO-a čini mi se.!!! [smiley2]
Veterina je je donekle OK iako kad sve sagledaš “kiki riki”, možda nekom i –
Očekujem još gori scenario na Atlanti tamo bi tek mogla biti prva pusi—ona[smiley2]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
Veterina je je donekle OK iako kad sve sagledaš “kiki riki”, možda nekom i –
Očekujem još gori scenario na Atlanti tamo bi tek mogla biti prva pusi—ona[smiley2]
Bio bih presretan i svesrdno se nadam tom scenariju. NHF svi kojima to ne odgovara.
Već mi malo ide na kiflu ovo prekrcavanje, istovaranje i pretovaranje fondova svakih 15 dana.
No respect
Ili je cijena “slaba”, jesi to mislio? Da, upravo to….p 120, k 118 Ako nastavi ovim tempom ne gine joj 100 kn [smiley3]
da mi je znati koji pacijent bi je prodao po 100 kn, osim ako nije neka zakulisna igra.[smiley3]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Tko kupuje HDEL po cijeni većoj od 20 000 kn da mi je znat !?
Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........
Tko kupuje HDEL po cijeni većoj od 20 000 kn da mi je znat !?
Ja dokupio jutros malo po 19xx, a ti samo gledaj kamo ce he he
Kako se crobex uspijeva držat u pozitivnom trenutno 0,43 uz ovakvu rasprodaju i nastavak priče od jučer !??
Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........
Kako se crobex uspijeva držat u pozitivnom trenutno 0,43 uz ovakvu rasprodaju i nastavak priče od jučer !??
To je sve prevara, radi skupljeg iskrcavanja.[smiley1]
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
PBZ puno pomaže
Heaven or Las Vegas